Svett

Nu ska vi se om den här rackaren kan hjälpa mig med mina svettningar...


Monday morning

God morgon. En måndag har jag framför mig... Känns ju sådär kul. Helgen ska som vanligt gå alldeles för fort och man ska inte hinna med något som man har planerat.
Jag har i uppdrag att sy ett par gardiner till köket. Får väl se hur fint det blir. En symaskin har jag men inga sy-skills...
Min utmaning om att ha ett oanvänt plagg på mig varje dag går grymt bra så det kan jag glädjas åt.

H&M


Paket nummer 2 är liiiteee mer färgglatt... I likey. Vi går mot varmare tider.

Vanilj

Min favorit just nu.


The belt

I like it. I die.

Friday fuuun

Wohooo! Tajm för fredag. I like! Ikväll blir det syskonmys med pizza och på agendan står även tvätt... En alldeles underbar fredag med andra ord.
Jag hoppas även att det snart kommer ett sms till mig med anvisning om att jag kan hämta mitt efterlängtade paket... Åh, apsugen nu. Jag följer även mitt egna råd och har på mig ett nytt plagg idag så jag är minst sagt nöjd med den biten iallafall.

God morgon

Hej på dig torsdag. Jag är en tröttnos, inga nyheter här inte... Med tanke på att jag vill minska antalet oanvända kläder i min garderob så har jag i uppgift att varje dag ha på mig minst ett av plaggen som jag ännu inte har lyckats använda... Jag gillar min plan. Jag tror att den kommer att bidra till många nya, sköna outfits.

Så kan det vara...

Haha... Det är en "mamma-tröja" men den är ju så snygg... Lite weird att dras till gravid-kläder...

The pants.


Puderrosa och alldeles underbara.

Tisdag

-NOLL MOTIVATION
-Äckligt hår
-Idag är en sån dag som jag bara vill sova bort och gömma mig bort från.
-Jag FÅR INTE shoppa. Äger för mycket skit.
-Jag ogillar tekniska saker som man MÅSTE lägga massa pengar på.

Ponedeljak

Då var det dags för lite måndag. Minusgrader ute så det känns ju alltid positivt... NOT. PÅ min agenda så står det att en garderobsmålning ska avslutat och det är målet också.
Helt fantastiskt att en helg kan gå så fort... Jag vill ha mer! Nu är väl tanken att man ska skärpa till sig och jobba lite så man får något resultat... Vi får väl se hur det går med den biten så motiverad som jag är.

Tjockis-örhängen

Stora och runda, helt underbara.



Today

Favoritlacket för tillfället.

Feathers



Friday

Hello fredag. Gött mos att du äntligen är här, dags för nedräkning. Fortfarande lagom kallt ute så man går ju inte direkt runt och är varm. Så trött på vinterkläderna nu va... Ge mig ett par shorts och en het sol.
HEJ SOMMAR!!!

The belt



Spring feelings




THE VEST

Som jag har spanat och jag tror verkligen att jag ska slå till... Känns helt rätt. Min grej.

Vitt, beige, brun, blå...

Mitt senaste inköp, alla är lika balla. Ikväll blir det ångor.

Korall


Söt till max.

The dress

Jag kunde inte låta bli... Bara 149:-
Jag tänker mig ett bälte i midjan, underbart.

Tuesday Tråååk...

Hej tisdag. Jag gillar inte tisdag, inte den här iallafall. Inte början på den... Fy, ibland är det så. Men i regel så är tisdagar sånna dagar som bara borde försvinna lite lätt så borde man han onsdagen framför sig. Men neeej, dom ska vara sega och man ska försova sig på dom... I dont like. At all.
Skitsamma, nåt bra av dagen får jag se till och göra. Over and out.

Farah

Oh, YES... Jag tror på den här klänningen!



(L)

Jag bjuder på hjärtan så här i "alla-hjärtans dag" tider... Urk nu mår jag illa fast det är på något sätt ändå ganska sött...

Måndag på agendan

Jaaa, då hade vi måndag på schemat! Jättekul verkligen, NOT. Jag är aptrött och vill bara sova och ligga i sängen. Så kan man tyvärr inte leva, man måste vara duktig idiot och gå till jobbet och tjäna pengar.
Åh, jag vill ligga ner inte sitta upp. Iallafall så har jag en dejt ikväll så det ska bli mys. Får komma på en snygg outfit tills dess... Lite biomys är det tanken att det skulle bli och fira dom underbara fem åren tillsammans. Åh, hej och hå... Orka, det får man väl göra.

Bianca

Som vanligt så ska vi bortse från att den är beige... Den är snygg, mindre kulörig och helt enkelt apcool. Ja, så säger vi tycker jag!


Friday Fun

Då var det dags för fredag igen. Redan, helt galet... Idag har jag en dejt inbokad. Oh, how nice (L) and som jag har längtat! Den bästa.
Idag så har tröttheten kommit över mig igen och mina ögonlock vill bara sitta ihop. En kopp te kanske kan få igång mig lite... Förhoppningsvis.

Blue my mind

Då var det dags för lite blått...
Jag är tröttnos och borde hoppa i säng. Nästa på agendan är tandborstning. Elektrisk tandborstning, wohooo!

Golden Mustard

Hur ball är inte den här på en skala... Apcool. Banancool.

Give IT to ME



Firework

Mina nya stora öron-smycken.



Åh, Pocahontas



Ge mig en säng.

God morgon på dig onsdag. Mitt i veckan, sjukt vad det ska gå snabbt. Det positiva med att tiden går snabbt är att vi även går mot varmare tiden. Gött och kunna se marken ute, no more snow. Ännu iallafall...
Som vanligt är jag en tröttnos och mina ögonlock vill så gärna gå ihop. Ja, fast nej. Nu ska vi se till och bli pigga och alerta. Good luck med den biten.
Det tar minst sagt på krafterna att leka "vuxen" ibland.

The flowers

Ska man eller ska man inte...? Kanske, kanske inte...? Åh, ibland så saknar jag mormor mer än något annat. Jävla sugiga öde.


Tisdags tankar.

Ännu mera tröttnos idag. MEN, jag har blivit duktig på att laga mat varje kväll och fixa matlåda. Det är grejer det! Fast min inspiration är väl inte på topp. Kan göra tre, fyra rätter och thats it. Får väl funka nu i början. När jag lär mig något nytt som funkar och faktiskt smakar mat så håller jag mig till det.
Igår så lärde jag mig laga broccoli. Det är some good shit.
Nu väntar en kopp te på mig.

Camy - Pecan Brown

Färgen är rätt. Bältet är rätt. Formen är apcool. Tre, av tre... Inte dåligt.



Monday Morning

Jag är trött.

Målaren in action.



Lacktajm

Det var dags att utöka samlingen lite. Jag var så sugen på lite nytt. Det blev ett lack med mycket färg, minst sagt. Det behöver jag. Piggas upp ända från fingerspetsarna.
Grymt bra kvalié också, det trodde jag inte... Jag som har diskat, målat, snickrat och hamrat men det är fortfarande KVAR! Ett stort plus.


Tröttnos

Så trött så att jag håller på att däcka av... Så mycket som vi har målat och hamrat och sen snickrat.... Och imon så ska det göras minst lika mycket. Sen är allt kaos, ingen ordning nånstans... Jag tror att jag flippar över. Orka liksom, NOT. Jag vill bara må bra, vara utvilad... Mitt huvud sprängs. Hjälp.
Nej, nu får jag sluta klaga. I slutändan så kommer allt att bli bra. Bli komplett. I hope so iallafall.

Puder.

I want this one. I die.

I (L) Lindex





Friday fun.

Sista arbetsdagen på veckan. Det känns skönt. Jag är i behov av helg trots att helgen kommer vara fyllt av lägenhetsstök... En liten sovmorgon ska jag försöka unna mig iallafall. Det kan man få vara värd.
Ikväll ska jag på dejt, lite biomys är inplanerat.
Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och börja dricka mer vätska så jag kissar oftare. Det är dagens mål. Ball.

---

Den är så jag!

Mintgrönt


Helt fantastisk är den!

Torsdag again.

Då var det dags för torsdag igen... Det känns som om det alltid är torsdag för min del. Varför vet jag inte...? Hela veckan har vart rörig med så mycket viktiga saker som bara måste göras. Det jag verkligen behöver är RO, lite stillsamhet... Give it to me!

Today

Idag så bara älskar jag JC... Två underbara plagg fick följa med hem! Nu ska jag bara försöka vänja mig vid den här nya känslan.

Dress of the day

Jag tror på den här klänningen, lätt. Adda till ett smalt skinnbälte i midjan så är vi klara...



MUS

Den här är verkligen min favorit!!! I love it...


Hej å hå

Min senaste spruta börjar avta och jag känner mig lagom borta... Gröt överallt.

LENA


Wohooo!!! Jag hittade ett par, fast i storlek L... Men min vän har lärt mig att man ska ha större storlekar på strumpisar så jag tror att detta kommer att bli kalasbra. Undrar om man kan ha sånna här strumpisar till jobbet eller om det klassas som "too much"?

VANILLA

Den här kajalen slår allt. I hästlängder... Älskar det ordet, ÅH. Grymt bra är den i vilket fall!

RSS 2.0