MIRANDA CHAIN BELT

Oh my GOD!!! I like it, I die.

BUDAPEST

Imorgon så drar vi iväg på en lång-weekend. Det här kommer att bli riktigt spännande...

En mycket bra grej!

Till och börja med så kör vi på dom här plaggen... Apcoola. Spanade in dom i butiken idag, alldeles underbara. Känner att silver-shortsen får vänta ett tag... Eller så kommer jag få fnatt efter dom inatt och bara vara tvungen att KÖPA!!!


I like

Det här kanske skulle kunna vara något...




Fantastiska H&M som står bakom kreationerna och budskapet. Underbart!

ÄNTLIGEN

Jag älskar Stockholm. Det är helt galet.

Huvudstaden

Stockholm here we come!


Clarion Hotel Stockholm.

TAX FREE

Självklart så passade jag på att shoppa lite på båten.




FREDERIKSHAVN

Vår mini-resa i bilder. Apmysigt familjehäng.






STENA LINE

Imorgon blir det Danmark över dagen. Jippi.

DOUTZENDOUTZENDOUTZEN DRESS

Det blev den här idag. När den är på kroppen så är den minst sagt "to die for" om man ska ta det i milda termer. Jag bara älskar den. Färgerna är helt rätt och jag kunde inte låta bli den. Till och med mina småsyskon som är kritiska till allt som är "lite annorlunda" tyckte att den var apball. 110% nöjd är jag med min nya klänning.


CONSCIOUS COLLECTION

Som jag har letat. Som en galning kan jag medge. Jag har äntligen hittat den. Helt galet lycklig... Nu så ska min samling vara komplett. YES.

MINTMINTMINT

En mini-klänning med en mini-volang. Cute, minty cute.


Time for bed. Men jag är inte trött, ganska pigg för och vara mig. Har inte däckat i soffan på ett tag nu så det går framåt minst sagt. Over and out.

Apklänningen

Cool klänning. Lång. Långa ärmar. Beige färg. Aptråkig egentligen men jag gillar den.



Well, hello to you...

En topp. Spets. Alldeles lagom lång eller kanske ska man kalla den alldeles lagom kort. Grymt nice till ett par jeans är min tanke. Lagom beige också. Helt enkelt lagom utav allt. Kan inte bli så mycket bättre. En bra topp skulle jag kalla den.

Nu ska jag hoppa i säng och mysa till det lite. Jag behöver det, jaa... Ge mig sovmorgon.

Twist & Tango

Åh, jag kunde inte låta bli...


Dom underbara tightsen fick följa med hem!

Tights


Hur underbara är dom inte...? DOM GLÄNSER, ÅH!!!

Shorts

Jag vill ha ett par vita shorts.

Hills

En underbar söndag på en underbar bana. Jag är lycklig.






Bumbar = Humla








Maybe the dress

Jag är riktigt trött så jag känner att allt kan hända. Jag är vanligtvis efter och osammanhängande men ikväll så tar jag alla priser. I guess att det är så ibland.

Den här skulle kunna vara något. Det enda är att klänningen kräver tuttar... Åh, stora tuttar. Jag äger ju inga sådana så vi får väl se hur det blir med klänningen.

-

Kanske en virkad väst...?

-

Gult är fult... Eller?

Neeej... Apball med gult. Bananer är ju gott.

Tisdag...

Hej tisdag. Det kommer bli en jobbig dag, det känner jag på mig. Ute regnar det så det blev en busstur till jobbet... Passar mig alldeles utmärkt då mina ben innehåller för mycket träningsvärk.
Jag känner mig trött och risken finns att jag skulle kunna somna på jobbet... Kanske på toaletten? Nej, jag vet inte... Jag vill ha en kram. NU.


Åh, det finns ju Pocahontasgrejer överallt...

Monday Morning

Jag har ont... I hela kroppen. Resultat av balansboll-träning. Japp, så kan det bli... Mer än en timmas träning blev det igår kväll. Inte nog med det så var jag också ute och gick nio hål på golfbanan Hills. Det var underbart... Sol och härlig natur. Det behövde jag verkligen.
Nu sitter jag här framför min dator och är allmänt seg. Har svårt att starta upp inför veckan. Har vart mer och mer på det sättet den senaste tiden. I guess I need a holiday. Men det kommer det också. Man ska inte ha bråttom fram... Då blir man bara gammal och undrar vart tiden tog vägen. Usch, inte tänka så.
Idag så måste jag hämta ut mina paket med klänningar som har väntat på mig alldeles för länge...


Kvällsspaning.

Oh how I like it. Jag är helt klart inne i en smyckesfas nu... Sen brukar våren/sommaren alltid vara roligare att shoppa under. Både färgmässigt och formmässigt.


Kom igen, våga säga hej.

Människor som är avnudsjuka och nonchalanta när det går bra för andra är inte människor i min värld. Hur kan man missunna någon lycka...?

Rosett


I want it, I die.

Detaljer

Kolla in indian/Pocahontas - bältet... Oh, how very nice it is.



BRACELET

Give IT to ME.

Grey harmoni

Asfalt. Grått. Asfaltsgrått. Kanske det kanske, ja jag skulle tro det va. Ingen "riktig" färg eller så är det visst en kulör. Den är mer färgglad än vad jag känner mig iallafall.
Jag är TRÖTTNOS och mina ögonlock håller på att gå ihop... Shoppingsuget gör mig nervös men jag kämpar. Känns bra.



(L)

Två alldeles underbara bälten. Självklart med toffsar... Vad annars liksom? Dock har jag inte hittat något som jag kan ha dom till ännu men det kommer.



Tuesday

REGN. BLÅST. HALVTRASIGT PARAPLY. UNDERBART.
Nu ska vi inte vara sånna, det kunde ha vart värre. Får skylla mig själv då jag inte kan låta bli att promenixa till jobbet. Nu har jag svettningar på gång och känner mig allmänt geggig. Äsch, jag utstrålar väl nån form av positivitet I guess. Om inte annat så hoppas jag på det.

Hur söt är den inte... Till ett par jenas, ÅH.

Turkos

Min nya nagellook. Nu kör vi med mycket glitter. Tycker att det där går i perioder. Nu är jag på en massa bling-bling. Yeah, thats how we like it.
Nu blir det lite soffmys innan det är dags för sängen.


I (L) Toffsar

"Toffs-halsbandet" är helt underbart. Funkar till så mycket... I likey.



Monday Morning

Hej på dig måndag. Jag är tröttnos och vaknade på fel sida av sängen. Helt galet, hur kunde det där gå till...? Har svårigheter med och tända till så här på en måndagsmorgon, inte en morgonpromenixen gjorde sitt. I guess I need a holiday. Eller nåt sånt i den stilen iallafall. Snart är det påsk och då blir det några dagar med sovmorgon. Jag längtar. Har vart allmänt duktig och inte shoppat några dumheter alls. Istället så har jag gjort mig av mer ännu mer skit.

Apsnygg... Fast NEJ, man får lov vänta ibland.

Halsbandet

I love it.


Lättnad

Jag är så nöjd va... Har gjort mig av med tre fulla påsar kläder. Min garderob andas igen! Helt underbart... Har fortfarande en del skit som ska gås igenom men det går framåt.
Jag kör på den här: Har jag inte använt det på 6 månader så lär jag aldrig göra det.

-

Jag kör på en ny nagellook.


Friday

Fredag och den är kryddad med casual dresscode! Jag kör på jeans och jeansskjorta, wohooo!!! Ute så är det som vanligt grått men det får funka...
Har glömt att teckna ett elavtal så jag har ingen ström heller. Ett misstag som "nyligen utflyttad från mamma och pappa" - barn gör ibland har jag hört. Jag tröstar mig med det.


Apsöt byxdress.

RSS 2.0