GUMMIBJÖRN

Idag var det liiite varmare, genast så är man liiite gladare! Igår blev det middag och allmänt mysigt familje mys... Lite sånt som man behöver ibland. Pasta bjöds det på. Det avslutades med glass. Åh, ibland mår man så bra av lite glass.


PEAK PERFORMANCE

Igår fick jag en överrasking av min älskling... Jag har så länge letat efter en rosa keps och han hittade den! Så perfekt va, så nöjd va. Nu ska jag bara hitta ett "tillräckligt sportigt tillfälle" och inviga den.



Nu bär det av mot en middag!

MOJITO

Igår blev det Mojito-making hos family HH. Underbart var det, inte minst sagt gott. Drinken gick rakt på mina knän, "knäsvag" med andra ord.


MARC BY MARC JACOBS

Sommarens bästa köp. Ingen snack om saken, saken är biff. Mina Marc by Marc Jacobs är det bästa jag har skaffat mig på länge.
Strax ska jag börja göra mig iordning för lite grill-party. Vi hoppas på sol. Lite sol iallafall. Inte för grillens skull utan för mina Marc by Marc Jacobs skull.




MUUUSIIIC

Hoff, Hoff, Hoff... Maestro! Igår var den bästa kvällen i mitt liv. Efter vår förlovningsdag förstås... HAHA. Galet... Jag är ingen konsert-brud eller liknande men, no more comments liksom.
I LOVE IT, I DIE.

THE WEEKEND

Wooo, redan friday! Snart så bär det av mot Trädgårdsföreningen för och kika på Hoffmaestro och Timbuktu... FY VAD KUL DET KOMMER BLI!!!
Nu ska jag slänga på mig lite smink och hitta mig en ball outfit. Nedan följer det som jag diggar bäst, brunbränd hud ihop med neon. Smarrens.


DRESSDRESSDRESS

Jag vägrar att släppa sommaren på något sätt... Därför så kör jag idag på en vit, virkad alldeles underbar klänning. Kan skryta med att jag har fått komplimanger, KUL.



Och upptill så är den inte heller så dum...

FIKATAJM

Mysfika idag med en riktigt god vän. Jag körde på något som kallades för "Chocolate-fudge" och jag är fortfarande mätt... Inte dåligt det.


KALAS

Göteborg, the best town ever. Jag bara ÄLSKAR! Helgen avslutades fint med lite dans... Ytterst kul och se! Solen lyste så vädret kunde man inte klaga på, man kunde inte klaga på något. Mys helt enkelt.
Avenyn bjuder till dans, blir inte mycket bättre än så.




KOLLA IN COOLA FARBRORN SOM SVÄNGER LOSS!!!




RIZZO

De finaste skorna jag någonsin har haft. Jag fick dem av min fina mamma. Igår. Invigning idag. Komplimangerna bara flödade. Jag är lycklig. Apsött att tårna syns. Coolt med olika färger på lack då.









REDREDRED

Min röda nya topp. Jag kallar den för "Stockholms-toppen" och den är ball. Ibland så hittar man plagg som man bara måste ha och som man vet att man kommer att nyttja en lång tid.


LANGOS

Ytterst mysigt med Göteborgs-kalas. Apmys om jag får säga vad jag tycker. Jag fick för allra första gången smaka på LANGOS. Det var inte dumt alls! Jättegott.
Idag är jag en lycklig tjej. Kärlek.



DEN ÄR JU SÅÅÅ MJUUUK

Jag har äntligen gjort det. Jag har köpt mig en skinnkjol. Lite blandade känslor inför detta men den är fett nice. Lagom beige i färgen också. Nu behöver jag bara en tuff tröja eller blus till... Kärlek. En underbar vecka har övergått till helg. Ibland är man bra lycklig alltså. Heja dessa goda tider!



OH HAPPY DAY

Vilken bra vecka det har varit på något sätt. So far iallafall... Jag kan inte sätta ord på vad det beror på med på något sätt så har det kännts rätt. Konstigt det där med känslor. Det enda som jag kan tycka är lite tråkigt är när människor som man tror tycker om en "på riktigt" visar sig vara dryga och svartsjuka på en... Det är nog det värsta jag vet. Fy. Men ska inte låta det påverka min underbara vecka... Jag ska bara köra på. Imorgon väntar en rolig dag, jag drar till Stockholm. Fantastiska Stockholm. Min tredje gång det här året... 2011 är Stockholms-året helt enkelt! På agendan står kundmöten, apball ska det bli. Få pröva på det där också. Dagen till ära har jag köpt mig en ny BLUS. ME HAPPY!!! Bild kommer imorgon.



Fotografier från Juli 2011-Amazing.


DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN HAR TÄNKT SIG

Det är spännande när man beställer hem en sak och får hem en helt annan... Okej, i det här fallet så skilde det "bara" på färg men det är endå lagom irriterande... ÅH. Men jag väljer att se det hela positivt istället. Jag trodde på ett "färgglatt" bälte men fick hem ett konjaksfärgat istället. Jättebra, jag behöver ju ett konjaksfärgat också. WOOOHOO, det ska jag inviga idag. Sen ska jag PLOCKA SVAMP. Hör och häpna... Jag ska ut i skogen.

JAG VILLE HA MEN JAG FICK:

SHOPPING

Hemkommen efter en härlig tur på Frölunda Torg. Ett mysigt shoppingcenter tycker jag... Påminner mig om mormor. Måste vara därför som jag gillar det så mycket!
Hittade en tröja, apnice. Jag känner mig som Barbie i den, underbart. Samt en bodymilk. Jag och krääämeeer... KÄRLEK. Smörjer in mig som en galning nu när jag har fått färg. Vill INTE att den ska försvinna så man gör ju vad man kan.


Jag dog lite när jag såg den. Så jag var tvungen att köpa den för och bli levande igen. Åh, så töntigt va... Men jag tror att den kommer att bli användbar till mycket.

Underbara KORRES och deras lyxiga produkter. Den här gången körde jag på fikon. Kroppen luktar MYS.

GOOOD MOOORNING

God morgon underbara dag! Jag har vaknat upp hos mor och far och här är det alltid så mysigt... Förstår inte hur dem alltid lyckas med det men stämningen är på topp. Min kära mor och far.
Jag har iallafall käkat gröt och födelsedags-tårta till frukost. Toppen. Jag känner mig uppsvälld men på något sätt så känns det ändå bra!
Nu blir det en sväng till Frölunda Torg, spendera pengar.

TJENA BANAN

Hej ny vecka och nya tag! Underbart att vara igång igen, jag behöver rutin i mitt liv för att hålla mig på rätt spår... Dessutom så lyser solen idag så det kan inte bli bättre! Happy day today.
Har även hittat lite fynd så det gör ju inte saken sämre. Kan vara kul med lite nya grejor till jobbet och så... Alltid hittar jag en anledning att shoppa men det är ju JAG.





ATT LUKTA GOTT

Jag har varit en duktig bebis och gjort mig av med mer än 10 parfym-flaskor som bara har stått under året och inte blivit använda... Känns bra. Har fyllt på med lite nytt. Självklart, min stil. Har äntligen köpt mig min älskling, Viktor & Rolf. Underbar. Björn Borg köptes i all hast bara för att den luktade sååå gott!



SOFTISH PÅ SCHEMAT

Jag kikade inne på H&M online tidigare idag och hittade lite ball krafs... Alltid farligt att bara "kika" in en snabbis. Vissa saker kan man tyvärr inte undvika dock...
I Göteborg så har vi underbart sommarväder och jag passade på att sola och ta mig en promenix. Extremt soft dag... Blev trött av att inte göra något alls. Då vet man att man har semester. Gott är det!
Ikväll blir den en bio med min dejt. Mycket mys hoppas jag på iallafall.




SHORTS-TAJM

Vi har haft shorts-väder i Göteborg de senaste dagarna så humöret är på topp! Har gått igenom shorts samlingen och insett att det finns ett antal att välja på... Här kommer tre par som jag har lyckats inviga på TVÅ dagar. Bra grejer, mycket bra grejer.



Elite Hotel Stockholm Plaza

Som jag älskar Stockholm... Jag har sagt det ett antal gånger nu men känner på mig att jag kommer att säga det några gånger till! Staden påminner mig om London och jaa... London är min stora FAVORIT.
Hotell är en annan sak som jag har fastnat för. Så mysigt, speciellt när man får dela den upplevelsen med någon som man verkligen tycker om. Det där är grejer.
I Stockholm så blev det Elite Hotel Stockholm Plaza som ligger mitt i stan på Birger Jarlsgatan 29... Här vill jag bo igen! Hotellet har 4 stjärnor... Och man kan ju minst sagt säga att dem stjärnorna känns! Vilken lyx men också, vilket pris...! Kul att ha testat och kul att man verkligen vill bo där igen... HAHA. Underbar helg i storstaden blev det iallafall.





RSS 2.0