CUTE ME

Anledningen till varför jag är så söt som jag är:


PLAGG

Idag så inviger jag mina vita linne-byxor. Jag gör det på ett sportigt sätt, med Converse till och en rätt så basic topp. Jag tror att det funkar, eller det känns så iallafall. Jag känner mig på något sätt elegant. Det får funka för dagen.


HALSBAND

Ännu en invigning idag. Den här gången av ett halsband. Ytterst fint tycker jag... Lite i grön-blåa toner. Självklart lite blommig aswell. Ibland så blir det bra kombinationer.


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev en tunika-liknande sak. Vitt är fräscht... OH YES. Gött när det är vart också, just det... Värmen är här! Just nu iallafall.


VÄSKAN

Jag hade glömt bort att jag hade den... Mamma påminde mig och undrade om jag ville behålla den?!? Självklart, så nöjd att hon kom på att jag hade den... Åh, så jävla mycket grejer man äger alltså.


LINNE

Jag hittade idag ett plagg som jag bara inte kunde låta bli! Det var kärlek vid första ögonkastet... Åh, man borde egentligen bara köpa sånna plagg. Sånna som man inte kan låta bli. Då vet man att man inte kommer att tröttna på dem allt för snabbt...

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Leo... Går verkligen aldrig ur tiden. Animal-print for life liksom.


FAVORIT

Man skulle kunna säga att det här är min nya hår-favorit! Yes, jag slipper tvätta håret!!! Den luktar vanilj... Åh, återigen... Jag slipper tvätta håret allt för ofta!!!
Ett stort tack till min bästa vän som har introducerat mig till TORR SCHAMPOO!!!

PLAGG

Dagens val på plagg blev ju givetvis min nya småblommiga tunika. Åh, så fin jag känner mig i den va... Man borde ha mer sånna här plagg... Plagg som man känner sig superfin i. Det förtjänar man. Lätt att man gör. Nu blir jag sugen på att rensa ur min garderob ännu en gång och slänga bort allt som inte har blivit använt på ett tag. Orka leva kvar i det gamla, neeej... Skulle inte tro det va.



Den är la lite snyggare på då va...

TYLÖSAND

I helgen blev det även Tylösand. Vilket underbart ställe, så nöjd över att jag äntligen har vart där! Synd bara att det blåste stormbyar och att solen hade gömt sig... Annars så var allt alldeles underbart. Precis så som man vill att det ska vara ibland...





UNDERBAR DESIGN

Ännu en alldeles underbar födelsedagspresent. Vilken design, handgjort dessutom. Kan inte bli så mycket bättre än det här alltså!


PAKET

Woohoo... Mitt paket är här! Så jag har längtat efter min tunika. I love it, galet snyggt med småblommigt och markerat med tunnt bälte.



PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev en topp. En mintgrön topp med balla ärmar och med spets.



HALMSTAD

Nu känner jag att jag blev lite kär i Halmstad... Blir alltid så när jag är iväg till främmande städer.



Det är ju så mysigt... ÅH.

ZARA - IBLAND GÖR DU MIG GLAD

Jag har inte älskat många byxor så som jag älskar dessa... Åh, ibland gör man bra köp!


CUTE

Oh my GOD... Hur sött är inte detta? En teddybear som väntar på en när man kommer till rummet... CUTE!


PANTS I LOVE

Igår var det bio-mys eller bio-dejt kan man väl kalla det... Så det ska vara ibland. Då passade jag på att inviga mina nya kamouflage byxor. Lovely.

HOTEL CONTINENTAL HALMSTAD

Äntligen här! Jag bara ÄLSKAR hotell!!!



THE DRESS

Klänningen som jag hade till bröllopet i förra helgen. Funderar om man skulle ha den idag också... Den är ju allt lite söt sådär, midsommar-söt typ. Eller nåt i den stilen. Fast ute är det ju svinkallt för och vara juni-månad så man kanske skulle skippa klänning ändå. Jag vet inte, vet inte alls.


CHEAP MONDAY

Jag har köpt mig ett par jeans-shorts. Har spanat på alla tjejer som går runt på stan med dessa coola shorts... Halv höga i midjan och uppvikta.
Dem här är apsöta på och man får värsta rumpan. Allt som det ska vara, precis så jaa...
Så jag slog till. Ute finns ju ingen sommar just nu men snart så väntar Turkiet. Can´t wait!



THE SOCKS

Jag har fått nya strumpor. I love them.

BEIGE

Farfarströja. Även den här blev invigd idag.


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev ett par byxor. Grey pants. Med detaljer, så som dragkedja i byxslutet samt fickor på benen... Lagom lösa i passformen så man kan ju faktiskt andas. I likey.


SOME GOLD

Länge sen jag körde på vanligt guld... Så nu är det dags igen. Lite hjärta, lite bokstav och lite stjärntecken. Lite gulligt sådär... Awww

KORALL

Korallfärgad klänning helt i spets. Gorgeous. Jag tänker mig ett par jeans shorts under... Och ett par boots till... Eller något i den stilen iallafall. Färger förhöjer ju brännan... Synd att jag inte har någon.

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg är en tröja. En tröja med lappar på armbågarna. I love it! Det är så lovely...


SHORTS

Jag var mycket flitig på att köpa preseneter till mig själv när jag fyllde år. Ett par shorts lyckades jag också köpa med mig hem. Underbar färg. Lite bruna ben kanske? Lite sommarsol? Ja, tack!


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Skjorta/Blus. Beige. I love it. Nu är det på tiden att den används!


THE BAG

Den är apgammal och har legat aplänge... NU var det dags att ta fram den tycker jag! NU!

BRÖLLOP

I helgen blev det bröllop. Det betyder god mat. Jag har självklart fotat maten, kunder ju inte låta bli.






Bröllopstårtan var ju definitivt godast!

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Tröja. Mycket färg nu känner jag men det piggar upp om inte annat.


SIDE

När jag ser alla dessa bilder så är jag säker att på att jag har valt rätt ställe för sommaren.








EARRINGS

Jag har hittat mig ett par örhängen till bröllopet. Får funka helt enkelt!


WHITE

Så mycket vita plagg har köpt den senaste tiden och typ inga vita underkläder... Inte bra så jag fick allt unna mig.

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Ett linne. Vi har så kallad "Casual Friday" så det är alltid lika nice att få ha på sig lite slappa kläder...



BANDAU

Ja, jag älskar den... Både färgerna och modellen. Så skönt för tuttarna och det ska det vara!


SPETS

Igår var jag ute och tog med en promenix med min älskling. Det var alldeles lagom varmt och jag fick en glass. Det var jättegott och jag åt upp den jättesnabbt!
Jag körde på en spetstopp som jag tänkte att det är lika bra att jag inviger. Den kändes sådär, är nog bara ovan vid att ha på mig sådär mycket spets på samma gång. Cool är det iallafall.


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev idag en färgglad tunika! Åh, så jag älskar färg... Känner mig "modig" på något sätt när jag vågar mig på att sticka ut. Töntigt men sant.


NECKLACE

Dagens val på smycke blev ett halsband. Det senaste i min samling faktiskt. Jag diggar stora halsband fett, my kind of thing.


PLAGG

Dagens val på oanvända plagg. Byxor och skjorta. Jag tycker att det går bra nu, rullar på med kläder. Precis så som jag vill att det ska vara.





THE JACKET

Nu när jag ändå snor alla mammas grejer så har jag även tagit en linne-jacka... Eller iallafall något liknande. Den är beige och alldeles underbar. Jag har diggat den fett i många år och nu har jag äntligen vågat mig på den.

ARMBAND

Jag passade även på att sno med mig ett armband från mammas samling... Det är underbart!


SIDE

Jag har äntligen köpt mig en resa till solen... Och bara för det så lyser nu solen ute. Men man ska inte klaga, det är bara positivt. Det blir Turkiet den här gången, utvärdering med andra ord. Jag tror på deras sol och hav resten får vi väl se hur det blir...


THE PANTS

Jag har letat som en galning efter ett par byxor i den här stilen och nu har jag äntligen hitta dem! Oh, Im so very happy. Eller nåt i den stilen iallafall.


HALSBAND

Ännu ett halsband som jag hittade i mammas smyckessamling... Samling är väl dumt och säga eftersom jag har plockat på mig det mesta redan. Stackars kvinna. Jag tar bara...




DOTS AGAIN

Jag och prickar... Jag vet inte vad det är med mig men nu kan jag inte slita mig från alla DOTS som jag ser. Detta är inte hälsosamt. Jag har dille på prickar.


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. En mycket basic svart klänning men sådant behövs också, I guess. Jag diggar den i vilket fall. Den är skönt vippig i kjolen och kommer att funka till mycket.


SHORTS/KAMO

Jag har hittat mig ett par balla shorts. I like them very much. Very much likey. Så kan man också säga. Jag har spanat på dom ett tag och igår beställde jag dem. Jag hoppas att de ska passa min röv för jag har fått lite mer kött där på senaste tiden och jag vet inte om 34 funkar men jag hoppas. Jag vill ha dem nu!



BRÖLLOP

Jag har hittat klänningen som jag ska ha på bröllopet i helgen. Den får funka helt enkelt. Skönt att den stressen är över iallafall. Nu är det "bara" smycken och skor som fattas.

ARMBAND

Mycket armband på en och samma gång. Jättefint tycker jag. Till något enkelt plagg som piggar upp hela outfiten. Aldrig fel.


DOTS

Prickar är som marint, det går aldrig ur tiden tycker jag. Den här toppen är helt förtrollande på sitt sätt. Jag skulle gärna vilja se den i min garderob men sen så har jag shoppat galet mycket den här månaden och måste nog sansa mig ett tag framöver... Även om jag vet att det kommer att bli svårt.

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev en vit tunika liknande topp. Nu när det är "sommar" så får man lov att köra på ljusa färger!


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev mintgrönt, typ. Sällskapet var det bästa och det blev en tripp till stan.




APOLIVA

Bästa födelsedagspresenten. Framför allt bästa schampot ever.



GREEN GIANT

Jag tänker mig detta bältet till mina vita linne-byxor. Jag tror att det kan vara något.


ÅH, TRÖTTNOS

Det här med hundar alltså... Jag är en tröttnos. Skönt och få känna på men det är nog inget för mig trots allt. Nu ska jag förska sova en stund till... Vi får väl se hur det där går?!
Stela smycken är nåt som är på gång tycker jag, detta halsbandet är ju inte fult om man säger så.

BLOMSTER

Jag tror att denna kommer att bli sommarens "topp" eller nåt i den stilen iallafall...

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Min Svenska tröja. Det känns bra.



BJÖRN BORG

Ännu en födelsedagspresent. Gött med lite randigt sådär va.


HALSBAND

God morgon. Idag så är det sådär varmt va, men sålänge vi är utan regn så ska vi inte klaga. Idag så är jag hundvakt, vi får väl se hur det där slutar.
Iallafall, ball halsband.


WHISPER

Ja, det heter denna sköna sak. Cute med blommor och skärp. Sen är jag ju en skärpgalning.



ÖRHÄNGEN

Dags för invigning av mina tok-fina örhängen. Jag känner mig så nöjd med köpet, apnice.





THE BELT


Jag tänker mig denna till sommarens alla klänningar... Långa som korta, ÅH. GE MIG SOL, NU!!!

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Långklänning.


PIA DRESS

Jag har fastnat för denna klänningen... Inte min grej att fastna för saker som är i jeans eller jeans-liknande tyger. Tycker oftast det känns ofint på något sätt men konstigt nog så diggar jag denna fett.

Nu kom jag och tänka på en grej... Är den kanske batikmönstrad...? Ah, nog därför jag diggar den smör.

TURKOST/GOLD


Jag köpte dom, jag ville ha dom. Jag ska ha uppsatt hår imorgon och inviga dom. Visa upp dom helt enkelt. Åh, vad jag har svårt med "dom" och användningen av det ordet.

BJÖRN BORG

En av alla födelsedagspresenter som jag köpte till mig själv... Jag älskar neon på underkläder!


PILGRIM

En av alla mina födelsedagspresenter. Dessa fick jag av en underbar, liten kille.


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Topp.

TURKOS/SAND

Jag ser lite turkost, jag blir galen!

DARK ROSE/VIOLET

Jag kunde inte låta bli den här underbara klänningen. Jag testade den och kunde inte gå utan den... Då är det kärlek, I guess. Om det inte är kärlek, jaaa... Då har jag ännu en klänning i garderoben.

NEARLY WHITE

Smalt bälte, plus lite blommor. Jag tänker mig detta till min nya vita linne-kjol samt mina nya vita linne-byxor. Åh, sommar.

CANVAS

Jag diggar safari och Indiana Jones... Den här väskan påminner min just det. Apball, för jag är Indiana Jones. Kind of iallafall.

THE PANTS

Idag så kör jag på ett av mina favoritbyxor. Dom är använda sedan tidigare så några plagg har jag lyckats använda flera gånger... HAHA. I vilket fall så är de hur sköna som helst och inte lite snygga heller.


HALSBAND

Hittade detta underbara halsband när jag rotade hemma i mammas myckessamling. I love it! Så härlig färg...


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Blus.


LIVING CORAL

Apball topp och apskön färg. Jag tror på den till en brunbränd kropp.


ESTER-KNITTED

I like it. Svart och elegant med en ball rygg.


ZARA/MACARON

Oh my GOD... Hur ball är den inte då...?!?!?!

PUDERBEIGE

Hur nice är den inte... Åh, älskar bandau-toppar, eller bh:s eller vad dom nu kallas. Kärt barn har många namn.

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Mintgrönt. I likey.


PLAGG

En lejongul mjukisliknande tröja. Det blir dagens oanvända plagg. En tripp till golfbanan står på agendan. Hoppas på gött väder...

THE DRESS

Nu har jag fastnat för blommiga klänningar... Min grej för tillfället verkar det som.

CARMEN

Beige och guld. Kan inte bli bättre.


FOREVER

Mina nya krämer, underbara. Brun utan solen är helt grym... Krämen som ska forma kroppen har jag testat en gång bara med den luktar grymt. Tror starkt på den!

RED

Röd läderväska. Den har hängt undangömd i garderoben alldeles för länge. Dags och komma fram nu tyckte jag... Kan inte med och ha svarta väskor nu när det är så fint väder på ingång. Då är det allt färg som gäller!



ARMBAND

Jag älskar färg. Jag älskar armband. Jag har en tarm som är sugen på dessa armband.

THE NEW DRESS

I torsdags blev det en drink på kvällen. Jag passade på att inviga min nya blomklänning och till det så hade jag ett underbart turkost halsband... Åh, jag älskar turkost.

PLAGG

Dagens val på oanvända plagg. Gult.

GÖTEBORG

Igår var det time för some music... Vi kollade på Håkan Hällström i Slottskogsvallen. Mycket mysigt. Outfiten för kvällen var följande...
Till detta, ett par ljusa jeans.

ORKA

Avundsjuka människor kan dra åt helvete. Eller ännu bättre, gå och köp er något fint.

VIRKAT

Igår var det fotbollskväll och kvällen till ära blev det invigning på min coola, vita, virkade väst. Oh, how lovely it is...


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Rött.


CLEAR MARINE

Den här topp/klänning-liknande saken har jag spanat på ett tag... Kan inte bestämma mig om man skulle slå till eller inte...? Känner på något sätt att jag dras mer och mer mot den blåa färgen. Det är lite kul, jag som aldrig har tyckt att blått är min färg...

LACK

Jag älskar orange. Jag älskar fräscha sommarfötter, nu blir det på med sandalerna!


DRESS

Jag diggar modellen på klänningen. Den är very basic men ändå ball, kul att hela överdelen är som en enda volang. Jag vill ju ha den... Och så ett bälte till, som markerar midjan så fint!

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Jag bara älskar lappar på armbågarna... Så snyggt!


NAVY BLUE

Marinblått, funkar alltid. Shorts kan man inte få för många av, det intalar jag mig själv iallafall...

PRINCESS

Min underbara princess-klänning som jag hade på min kalas dag... Kände mig så fin. Lätt min nya favorit. Funkar till så mycket tycker jag.



LACK

Mitt nya lack. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad det är för färg...? Blått, grönt eller vad...? Äsch, ibland får saker vara olösta mysterier.

PIPPI

Det blev en pippi tröja jaaa...!!! Apsvensk är jag nu.

PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Spetstopp.


FLOWERS


BACK

Ryggen på min balla klänning. Lovely.


HALSBAND

Det blev ett halsband! I love it (L)

PLAGG

Dagens oanvända plagg. Min födelsedagsklänning för dagen...


JAG ÄLSKAR FÄRGEN!


GOD MORGON TILL MIG SJÄLV

Dagen har börjat sååå bra... Åh, jag känner mig så lycklig. Iallafall, jag vill ha en klassiskt röd klänning. För man måste ju bara ha det...
Så jag funderar på denna. Lite cool skulle jag säga.

PRINTS

Man kanske skulle våga sig på en topp med riktigt mycket tryck på... Som denna tex:


RSS 2.0