Min nya favorit


ICA 12,90:-

H&M

Mitt efterlängtade H&M paket här här... Åh, lycka. Sen att allt går åt det beigea hållet som vanligt håller vi tyst om...



Puder


Idag så har jag unnat mig denna... Jag var ju så duktig när jag var hos doktorn tidigare idag. En spruta till blev det... Men nu har man inte ont iallafall. Det är alltid nåt...
Det enda jag funderar på är hur man ska kombinera blusen... Men ett par jeans kanske eller byxor...? Or maybe a skirt, jag vet inte... Återstår att se...

SPETS


Jag har typ mjöl och gegga i min hjärna...

...

...Och nu snöar det. BLÄ.

Monday morning

Måndag med ny position. Det känns bra, trots att jag har ont i ryggen... Läkarbesök som står på schemat i eftermiddag. Ska bli skönt att få det fixat.
Leggingsoman som jag är så har jag hittat två basic par som jag tycker kan funka till det mesta. Sånna plagg är extra kul!


---

Nu hoppar jag i säng... Efter att både ha invigt toalettstolen och duschen, känns mycket bra. Jag säger godnatt till mig själv.

Marinblått

Ett par jeans i den färgen har jag velat ha länge... Nu har jag äntligen hittat! Som hittat skulle man kunna säga... HAHA


Finally

Vi är klara med allt! Både all flytt och städ... Tacka vet jag för mina föräldrar som alltid ställer upp, på alla sätt (L)... Nu blir det till och börja bo in sig... Sakta men säkert ska det väl gå.

Sunday morning

Då hade vi söndag på schemat... Bara till och börja jobba! Inga om eller men, NU kör vi. Yeah. Ny position från och med ikväll :)

GE MIG NU

NU!!!

TÖNT

MINA BEN VÄRKER, JAG ORKAR INTE MER. JAG HATAR KARTONG, WELLPAPP OCH ALLT SOM HAR MED PAPPER OCH GÖRA...

---

Halvt slut i kroppen... Man orkar inte hur mycket som helst... Jag orkar inte packa mer!!! Men jag måste... Åh, ibland är inte livet rättvist. Fy...
Jag vill bara vara ute på stan och shoppa, glida runt och leka snygg... Men jag är full av damm och luktar illa... Inte min grej va... Nej, skulle inte tro det.
Inte målat på nytt och fräsch nagellack på hela veckan, SKANDAL.

Time for Saturday

Då var det dags för helg... Hello to you lördag! Idag blir det massa tvätt och städ som står på schemat, gött och slippa ha något annat inplanerat. Softish dag med andra ord.
En dag då man har rätt att ha på sig hur mycket mjukiskläder som helst utan att nån kan klaga. I likey.
Har spanat in några strumpisar som jag tror skulle kunna vara nice nu när vi förhoppningsvis går mot varmare tider...


THE DRESS

Helt underbar. Helt enkelt.


---

Snart dags för hemgång, WOHO. Ska bli gött mos med lite helg och allt vad det innebär... Nu känner jag mig lite segish och käken är inte riktigt med... Läntar tills på måndag och få träffa en doktor som förhoppningsvisk ska kunna hjälpa till med och få bort den här jobbiga smärtan!

Studded leggings



Råcoola, apball... You name it. Jag vill ha, jag SKA HA. Lagersaldo, NOLL... OH, NO! Ja, då gäller det att vara på sin vakt och hålla utkik!

Fredags tankar

Fredags-tajm. Det gillar vi, mycket bra. Igår var jag väldigt duktig och packade mycket, så nu är jag inne i ett pack-stim så det är på g. Så gött och slänga lite skit också, redan uppe i tre påsar...
Nedräkning mot kl. 17:00... Jag är i stort behov av helg även om den här helgen kommer att handla om flytt och packning. På något sätt ser jag ändå fram emot det...
Käken är inget vidare, hoppas på bättre behandling på måndag. Även om den behandlingen i stort sett innebär en massa sprutor... Nej, nu ska vi inte vara sånna, det blir bra.

---

Jag är helt värdelös... Gick in på Indiska och där hade dom halva rea priset... Jag behöver inte säga något mer. Jag är kass, min attityd suger verkligen.

Blommigt

Bara för att man inte får shoppa så betyder det inte att man inte får titta... Åh, den är alldeles perfekt och jag är så sugen på att beställa hem men min shoppingtarm får helt enkelt uthärda smärtan.


Jag vill ha ett brunt bälte till den, som bara markerar midjan lite lätt...

Torsdags tankar

Hej på dig torsdag. Då var vi här igen... Känns som det alltid är torsdag på jobbet, typ. Idag har jag mindre ont men känner mig fortfarande lite avdomnad... Sprutorna känns fortfarande men äsch, det går väl över snart.
Igår var jag duktig och började packa så det börjar känns lugnt och mycket bättre rent mentalt om man säger så.
Idag ska jag vara en duktig idiot och inte shoppa nånting även om det drar i shoppingtarmen som bara den... ÅH, jag vill inte vara vuxen fast ändå så vill jag det... JAG VET INTE.
Känns som om vi börjar gå mot kallare tider, igen. Orka... NOT.

---

Jag är helt borta i huvudet, lagom seg om man säger så... Eftereffekten av alla sprutor som jag fick. Galet underbart, så man vill känna sig varje dag. Konstigt nog så har jag vart grymt avslappnad idag och kunnat prestera mycket bättre än vad jag vanligtvis gör så man kanske skulle ta och knarka ner sig varje dag...? Jag vet inte, kanske... Kanske inte...
Nu är det strax hemgång och det ska bli så skönt va, få äta lite soppa. Kan inte tugga, helt galet vad handikappad man känner sig.
Har börjat få funderingar om en ny hårfärg också. Jag är lagom trött på den här blonda tråkiga... Orka liksom.

Jag blir sugen på sommar

När jag ser dom här klänningarna... Apnice med färg!



BORING

Jag kan varken äta eller tugga... Det går så ont i min käft. Snacka om att jag är en grinpotta nu. Jag vill dessutom shoppa men jag "får inte" för jag måste spara pengar nu när jag har blivit "vuxen" tydligen... Åh, jag tror att jag dör lite granna idag...

Onsdags tankar

Det var dags för onsdag. Mitt i veckan, mer eller mindre... Nice är det. Igår så försvann inte min käkvärk så jag stack till doktorn. Det visade sig att jag lider av käk-blockad så jag fick stå ut med fyra sprutor, fint fördelade i huvud och kind. Helt underbart verkligen, wonderful. Idag är jag helt groggy och halvt borta...
Återbesök hos en käkspecialist på måndag, vi får väl se hur det där går.
Idag så är min tanke att jag ska dra igång med packningen av "mina saker" för det börjar verkligen bli dags nu. Kan inte med och skjuta på det längre. Nu får det väl ändå bli något gjort.

MONKI

Två av dagens fynd. Gick på 100 spänn, allt som allt. Det kallar jag bra rea. Sen kan vi bortse från det fakta att plaggen är i beige färg...


Tisdags tankar

Då var vi framme vid tisdagen... En sån där dag som bara finns för att förlänga veckan. Alla andra dagar har något vettigt syfte förutom tisdagen. Den bara är.
Idag är jag liiiteee mindre tröttnos men det håller fortfarande i sig... Jag har ont i käken igen. Vet inte om det är visdomständerna som spökar eller om det är något helt annat...? Kanske halsen, kanske en förkylning eller så har man bara sovit i en konstig position...?
Jag hatar att inte veta, jag vill ha ett svar så att jag kan bota. NU.
Jag har även lovat mig själv att börja med mera färg, bli lite festligare så här kommer mitt första försök.

College

Jag kunde inte låta bli... Som med allt annat som jag bara måste ha... Åh, men jag har spanat så länge på den och idag så fanns den inne i min storlek för bara 49 Kr.

Måndags tankar

God morgon. Då var det dags för vecka 4... Redan, det är helt sjukt. Idag är jag en tröttnos med träningsvärk men det får funka helt enkelt.
Idag så är planen att överleva en galet seg måndag så man får helt enkelt göra det bästa av situationen. En lite nedräkning mot hemgång. Sen blir det till och börja småpacka för jag insåg igår att jag har mer grejer än vad jag trodde att jag hade... Så mycket skit va. Crazy, blir nog några soppåsar som fylls. Gött och bli av med lite skit om man säger så... Bra och flytta ibland med andra ord.
Ser fram emot helgen även om jag vet att det kommer att bli katastrof-körigt och griniga miner hit och dit... Men det hör till på något sätt. Sen att jag kommer att vara en pank tjej när helgen är slut är en annan femma.

Safari-look

Senaste bältet i samlingen. Jag tänker mig det ihop med en skön blus/skjorta i safaristil. Yummi.


Over-knee

Då vi går mot liiiteee varmare tider så börjar jag att bli sugen på "över-knä effekten" alltså att köra på strumpisar som helt enkelt går över knät. En av dom bästa mode uppfinningarna skulle jag säga. Helt klart.

Lacktajm


Vem har sagt att det inte funkar med lite blått såhär på en söndag...?

Mys

Yesterday. Igår hade jag den bästa dagen på länge. Ibland så stämmer allt. Tanken var att det skulle firas och mysas och så var fallet också.
På agendan fanns badminton och badhus. Apmys, minst sagt. Idag är jag lagom trött i kroppen men vilken härlig känsla. Man inser att man borde röra lite mer på sig...
Igår så hade vi även lyxen av att det var plusgrader ute. Vi går mot varmare tider, jaaa... fast neej. Man vet aldrig, så fort man tror att man har nåt på g så blir man snuvad på konfekten. Inget bra, inget kul.
Today. Nu står frukost och packning på schemat. Yes, får vi se hur det går... Over and out. I have left the building.


---

Nu stör jag mig på situationen, minst sagt. Det man gör räcker aldrig till, otroligt.

Lunchtajm

Bra lunchrast. Jag hittade en alldels underbar vårjacka, ÅH. Svart, halvlack med quiltat mönster. Helt lagom tajt, jag var tvungen. Så happy va. Vill inviga nu men det är lite för kallt för det om man säger så… Även ett bälte fick följa med hem. Helt galet vad jag verkar ha "bra tur" med bälten nu. Jag som aldrig kan hitta något som passa. Crazy. Det här är väl enda nackdelen med och jobba mitt inne i stan. Man spenderar pengar alldeles för ofta. Men, äsch... Man lever ju bara en gång. Typisk bortförklaring från en beroende shopaholic.

Fredags tankar

Hej fredag. Gött mos, snart är det dags för lite helg. Nedräkning mot kl. 17:00... Idag har jag en tuff dag framför mig men jag har bestämt att jag ska ta allt med en nypa salt. Orka bry sig om allting, det blir som det blir.
Jag tror även att man presterar så mycket bättre när man inte är stressad och nervös, så idag så skiter jag i allt.
Jag är inne på skinnkjolar, minst sagt. Hittade en rätt så basic idag, vet inte om det kan vara snyggt till jobbet...? Ska kika på det, man vet ju aldrig. Kanske, kanske inte...

---

Åh, jag har fått nya post-its i neongul färg. Sen så luktar dom jättegott också... LYCKA.

Tights

Oj, här var det coola strumpisar på gång. Jag tror att jag vill ha. Vill ha som precis som Gina-tjejen... Med ett par höga svarta knästrumpor till. Apisballis.


The jacket

Jag är så sugen på den här va... Åh, så fint. Fast sen vill jag ju bort från beigea jag... Färg är så mycket roligare! Men den är ju så fin... Äsch, ska försöka sluta tänka på det helt enkelt.


Torsdags tankar

Då har vi landat på torsdagen. Det känns bra, den här veckan har gått helt okej i snabbhet... Idag blir det en lunch ute, med den bästa. Den bästa av dom alla.
Det enda som stör mig är att jag har ont i magen... Segt, för jag vet inte varför? Jag hatar att inte veta. Jag vill veta allt. Allt som rör mig iallafall.
Nu blir det te och försöka att aktivera mig lite. Dags att dra igång nu.

Kedjor

Mitt nya halsband. Helt underbart, redan använt två gånger... Bra för och vara mig. Helt lovely.


Lacktajm

Då var det dags igen, lite mera färg den här gången... Jag känner att jag behöver färg nu. Känner mig så tråkig. Fortfarande lite tom sådär, I guess att det är så ibland.
Iallafall, här är dagens val.

ZARA

Idag så hittade jag en apball kjol på Zara... Jag som inte brukar handla där, alls typ. Lite kul när man hittar grejer på otippade ställen. Den är i fejkskinn och sitter ganska högt upp i midjan. Riktigt cute!

Onsdags tankar

Då har vi onsdag på scehmat. Mitt i veckan skulle man väl kunna säga. Det känns okej, brukar vara en fin dag oftast. Grymt mycket dimma imorse bara... Läskigt mycket. Lite som i en film kan man jämföra det med.
Jag kör på rostbruna/orange leggings idag så jag måste erkänna att jag känner mig lite cool, vet inte varför... Lite ball bara sådär.
Igår var jag helt matt, lite tom på känslor. Kände att jag hade svårt att koncentrera mig... Den känslan är kvar till en viss del idag men jag hoppas att den ska lätta snart.

Softis

Ja, jag gillar mjukis grejer. Just nu så gillar jag det extra mycket eftersom jag är lite tröttnos... Vill bara lägga mig ner och sova av mig lite men nej, det går inte. Man ska sova ikväll, inte NU.
Iallafall, jag kan tänka mig en snygg mjukiströja och är den i rosa färg så är det ju ett plus. Eller hur, so me style.

NC

Nya favoriten. Ofta man kan låta bli när något luktar gott... I dont think so. Har redan sprutat ner mig själv så jag antar att jag stinker lagom mycket nu.

Lunchbrejk

Mitt Lindex paket är här! Wooo, så glad jag är... Nu har jag något att göra när jag kommer hem. Prova! Ska se till och få spetstoppen att funka ihop med något är tanken.
Nu blir det fyra timmar till sen är det dags för hemgång. Ska bli gött, på schemat står hårtvätt. OH, NO... Orka med mitt hår...

How about some flowers?



Det här kan jag tycka är väldigt nice. Trots det så är jag ingen blommig tjej. Kollar nu ner och ser att blusen som jag har på mig är blommig... Där sprack den teorin.
Apcoola klänningar i vilket fall, kanske är en blommig tjej iallfall.

Tisdag på schemat

Då var vi framme vid tisdagen. Det enda jag skulle vilja göra idag är att sova lite granna, bara lite granna... Men man kan inte alltid få som man vill. Det får funka helt enkelt, sova kan jag göra nån annan gång.
Jag har sniffat fram en doft som jag bara tycker är för härlig. Sniffade fram den för några år sen redan men på något sätt så har den blivit bortglömd... Jag tror att det blir en tripp till Åhléns idag. Bara för och sniffa lite mera... Utvärdera om den skulle kunna vara något helt enkelt.


No. 19 Rose Frivole

YSL. Ett läppstift... Ja, tack. Jag provade och det var sååå fint på läpparna! Riktigt rosa och täckande, inget mesigt här inte... Så nu krämar jag på som bara den. Är man lite beroende av läppstift, då är man beroende for life. Så mycket läppstift jag har ätit upp under åren, sjukt.

MÖSSA

Eftersom jag har vart en snäll flickvän det senaste så blev jag igår överraskad med en present! En fin mössa blev det... Åh, kärlek (L)

Color stripes

Check it out, hur härlig är den inte med alla färger... Nu försvanna beigea jag fortare än vinden. Åh, jag vill ha färg...

Måndag Morning

God morgon!
Då var det dags för måndag igen. Ja, det får funka helt enkelt. Något gott ska komma ur den här dagen också. Jag som har sovit ihjäl mig i helgen borde inte vara trött men på något sätt så är mina ögonlock tunga... Vi får hoppas att det försvinner snart. En kopp te är på sin plats och borde göra susen tycker man...
Det som är gött är att den större delen av isen på gatorna har försvunnit. Halkrisken är reducerad, mycket bra. Bara det är värt att fira! Där jaa, kom vi på något bra med måndagen.

Laundry

Nu har jag tagit tag i den omöjliga, min tvätt. Det var en del och nu är det vikning på g... Jag har så mycket underkläder och strumpor så att det är galet. Helt sjukt att en människa kan ha så mycket skit. Ju mer kläder jag har och kan använda desto mindre tvättar jag och desto större blir min hög för varje dag. Men nu är högen borta, borta för just idag iallafall.

Lacktajm

Ja, på naglarna går det också åt det mer beigea hållet. Jag kan inte sluta helt enkelt. Jag har blivit beige. Så kan det vara ibland. Lite glitter blev det iallafall, fast även det åt det beigea hållet.

God Morgon

Idag är det söndag, uppgång lite tidigare än vanligt. Idag så har jag en känsla av att det kommer att bli en söndag utan söndags-ångest. Mycket uppskattat. En del av mig läntar tills på måndag, att få jobba. Den där känslan känns lite overklig... Inte jag på något sätt men I guess att det är positivt.
Jag börjar känna av hunger så jag ska bege mig mot köket och försöka få ihop nån grym frukost.
Ps. Jag börjar bli LITE trött på snön.

---

Min senaste halsduk i samlingen. En liten gåva från farmor. Helt okej för och komma från henne. Gillar dessutom färg sammansättningen. Lite rosa, lite guld, lite beige och så lite mintgrönt.
Det är mina färger. Bra jobbat farmor, ibland så kan du pricka rätt. Fast bara ibland.


Nu är väl tanken att jag ska gå och lägga mig. Vi får väl se... Mitt huvud är fullt av tankar idag. Jag tvekar och jag vet inte om dom valen som jag gör just nu är rätt... Skitsamma. Orka tänka.


H&M

Jag var tvungen till och uppdatera min kundkorg hos H&M... Kunde inte låta bli att beställa hem lite godsaker. Lång leveranstid på det mesta så det är väl det som är lite tråkigt bara.




Snäcka

För ett tag sedan så köpte jag mig ett snäck-halsband. Det har ännu inte blivit invigt men idag så kom jag att tänka på det...
När jag såg det första gången så kunde jag bara inte vara utan det. Nu, några månader senare så har man inte ens använt det, pinsamt värre.
Målet är att det ska upp på halsen under veckan som kommer. Ska kombinera ihop en outfit kring det, halsbandet får stå i fokus liksom.


Rosett

Rosettbältet är bara för sött, kanske lite för sött men ändå. Det funkar på något sätt tycker jag.
Precis hemkommen efter en tripp till morfar. Han är en go gubbe, minst sagt. Så rolig på så många sätt men hela den där sjukdomen gör allt bara för sorgligt.



SAFARI

OH MY GOD... Kolla in safariskjortan! Hur bra passar inte den till mina nya bälten... (L) Kärlek.

Good morning

Så roligt, jag började precis min jakt efter en collegetröja som har lappar på armbågarna. Hittad! Åh, it is very nice... Med den så blir en önskeoutfit komplett. Jag tror att jag ska slå till, jag hoppas att jag fattar mig mod till det och gör det i god tid. I tid, innan den har hunnit ta slut...


För övrigt så var det hur gött som helst med en sovmorgon. Som jag har längtat!

The belts

Två av mina nyfunna vänner inom bältesvärlden. Älskar verkligen båda färgerna, sjukt nice. Knäppning mot båda ändarna och tanken är att man ska ha det inom midjehöjd.
Jag tänkte köra på nån ball blus och markera midjan.



Nu är tanken att jag ska hoppa i säng och lyxa till det med en lite sovmorgon. I likey!

Mönster

Jag har hittat ett mönster som bara är för härligt! Finns som både linne och klänning. Det farliga är att jag är sugen på båda två. Färgerna ihop är helt rätt tycker jag...
Annars så har jag upptäckt att jag dras mycket åt det beiga hållet, alla färger inom det området... Har blivit lite av min grej. Jag växlar i färger, från ljus till mörkt osv... Jag tror att färger som vi väljer att använda säger så mycket om oss som människor.
Linne 79 Kr.

Klänning 129 Kr.
Sen har jag en byxdress i samma mönster så jag får nog sansa mig i köpandet. Kan ju inte dölja att det drar lite i shopping-tarmen.

---

Snart dags för hemgång och lite helg... Det har vart en lång vecka så det ska bli skönt med lite ledighet. Nu ska man bara avsluta det sista och sen har man förtjänat lite fredagsmys.
Kunde inte låta bli att bli ägare till några coola plagg... I am too weak. So weak... Hehe.

Tanken är att jag ska ha en softis tröja över den här, en collegevariant. Helst ska den ha lappar på armbågarna... Dags för en jakt skulle jag tro.


Tycker att Lindex har lite för lång leveranstid men annars så är det en stooor favorit. På senare dagar så har dom blivit lagom balla (L)

14:44

Indiska kör på halva rea-priset och det är ju alltid uppskattat. Jag hittade en klänningsliknande sak som jag har spanat på under en längre period. 75 Kr gick kalaset på, helt okej tycker jag.
Nu är det fredagsfika som gäller och en kopp te. Lite mys sådär... Samtidigt så är nedräkningen igång och det är snart dags för hemgång. Ikväll blir det lugna puckar, familjemys som står på agendan.

Strumpisar

Man kan kalla mig för en scanner. Jag läser av allt och filtrerar fram det som jag tycker bra om. Som tex strumpisarna nedan. Har under en längre period försökt hitta mig ett par sen jag såg en tjej på hållplatsen med samma... Hon hade tajt kjol till och ett par lagom höga klackar. Hur ball som helst!

Fredags tankar

Då var det dags för fredag igen. Veckan har gått lagom fort den här gången, bra tycker jag. Man har haft tid till och tänka till lite. Det är inte alltid man gör det...
Nedräknare som jag är så räknar vi ner alla timmar, minuter och sekunder till kl. 17:00... Jag vill verkligen ha fredagsmys NU.
Något fredagsfint som jag har spanat in är det här halsbandet. Mycket halsband om man säger så. Lite nitar här och var, skulle väl kunna säga att det är lite åt mitt håll.

Gold/Beige

Galet mysigt med en fika, det där var välbehövligt. Första gången jag testade på en chailatte! Garanterat så kommer jag att dricka det igen. Sjukt gott. Mitt sällskap var inte fel heller så eftermiddagen var top ten.
På agendan just nu står en kopp mynta te. Förfriskande gott.
Heltäckningsmattor i spets brukar inte vara min grej men idag har jag spanat in en apcool topp, helt i spets något åt färgen gold beige. Jag har svårt för spets "hela vägen" då jag tycker att det ger en överdriven känsla... Men den här tror jag lätt kan bli något för mig.

Har även testat alla mina bälten som jag köpte tidigare idag... Så nöjd va! Åh, ibland hittar man saker som stämmer överens med en själv till tusen.

BELTS

Idag var en roligt lunchrast. Först så åt jag en grymt god sallad. Mamma made, bäst på sallader helt enkelt. Sen blev det en liten promenix ute, lagom halkigt om man säger så.
Jag som aldrig hittar bälten som passar eller som jag tycker är snygga, hittade idag 3 stycken... Hör och häpna, TRE! Jag var ju bara tvungen. Åh, så snygga va. Snart blir det hem och prova... Men innan hemgång så blir det en liten fika på stan. Det kommer bli mys, det behöver jag verkligen.
Sen behöver jag inte nämna att jag längtar ihjäl mig tills nästa lön kommer... Give me MONEY. Eller nej, jobba nu så blir det pengar. Effektivitet leder till framgång. Så enkelt är det bara.

Torsdags tankar

Då var det dags för lite torsdag. Kan behövas ibland. Till min stora förvåning så är jag inte dödstrött idag... Undrar vad det kan bero på? Kanske min nya positiva inställning. Jag hoppas.
Ute är det kallare, jag tror att vi börjar gå mot minusgrader igen. Det är ju mindre kul men vad ska man göra... Jag har iallafall köpt mig en ny dunjacka så det känns helt okej med lite kyla.
Ibland kan jag tycka att man kan känna på sig saker som kommer att hända. Ofta tycker jag att det är mindre positiva saker som man känner på sig. En lite lustig känsla som jag ogillar. Igår fick jag känna det på riktigt. Skumt. Men jag antar att man inte kan välja allt här i livet, vissa saker får man bara lära sig att leva med. Thats it.
Något som däremot gör mig glad är att jag har börjat att nyttja min garderob och alla mina kläder. Åh, lycka. Ett steg i rätt riktning och det är precis det som jag behöver.

Lacktajm

Vad gör man när man har lite småtråkigt... Man lackar. Så självklart. Ångor, aldrig fel helt enkelt.

---

Idag så kör jag på lite Berocca-action och limegult kiss. I lovet it!

Black/Gold

Leggingstajm again... I love them. Ska man, eller ska man inte?

Suède

OH MY GOD... Mockaskjorta... Hur ball är inte det här?!?!

---

Då var det snart dags att gå hem... Yippie! Det här med att ha en positiv attityd och att inte flippa över allt för ofta är bra. Känner mig redan mycket lugnare och nonchalant på ett bra sätt trots att det bara har gått två dagar. Vi får köra på detta och se vart det leder helt enkelt.

The jacket

Kan den här kanske vara något...?

Lacktajm

Idag så kör vi på grönt.

(L)

Wohooo... Påfyllning på lagret! Im so happy now... Så länge har jag velat ha ett par i röd lack. Yes, please.

Monday Morning

Då var det dags att dra igång igen... Semester och ledighet går alltid fortfare än vad man har planerat... Jag känner mig lagom död idag och min inspiration är nere på noll. Jättekul, NOT. Sen att januari månad är överfull med "att-göra" saker gör det hela inte något lättare alls... Men orka klaga nu. Från och med idag så ska jag inte säga ett negativt ord om något eller något. Positiva tjejen ska ta över. Good luck, får väl se hur det går med den biten...

Oh my GOSH

How about some orange...? YES, please!

Konjak på ben

Ett par konjaksfärgade ben är aldrig fel tänkte jag...

Desigual

Den här hittade jag igår när jag var på stan med morsan en sväng... Helt underbar! I love it (L)


Happy Birthday

Tony fyller 11 idag, sötkorv... ♥

---

Klickljudet garanterar oöppnad förpackning... HAHA.

Happiness

Happy news när jag kom hem!!! Mitt efterlängtade paket hade kommit... The green dress och the pants som jag diggar apmycket hade hittat hem (L)

Jewellery

Tokfina smycken som längtar efter en ägare...






---

JAG DÖR... NU ÄR DET GRYMT BORING... GE MIG KL. 17:00 NUUU!!!

Jag tror att jag gillar ben.


Som jag har letat... Och jag trodde dom var slut... Jaa, fast neej... Idag så hittade jag ett par! På rea dessutom, yeah. Så det ska vara. Apcoola på.

The jacket

I think I like this one. Very much.

Fredags tankar...

Friday morning... En soft dag. Jag gillar, jag gillar fett. Fett i alla dess former. Jaa, fast neej... Bara omättat fett. Det ska vara bra har jag hört.
Idag ska jag pricka av en del punkter på agendan men endå känns det bra. Helt okej om man säger så. Rätt så taggad inför nästa vecka också fast det skiter väl sig på söndag kväll skulle jag tro...

The necklace

Jag har hittat det perfekta halsbandet... (L)

---

Nya favorit bältet...


Give IT to ME

Bara för att jag har bestämt mig för att jag SKA köpa den så ska den vara slut i min storlek... Inget kul alls.

Torsdags tankar...

Ibland känns det bra, som nu... Jag har börjat dagen men en sovmorgon och på schemat står en mysfrukost med finaste mammans bröd. Åh, ge mig sånna här dagar varje dag.
Nä, nu ska jag gå och ge min älskling en puss.

Leo Legs

Balla eller oballa...? Jag kan inte riktigt bestämma mig... Kanske, kanske inte?

Here it is

Äntligen har jag fått min paket! I love it (L)

Och så blev jag sådär jätteledsen helt plötsligt...

Onsdags tankar...

Onsdag på jobbet... Jag pendlar mellan att vara superglad och supersorgsen. Weird det där alltså... Soft dag. Gött och bara ta det lugnt. Kl. 17:00 kommer jag vara lagom seg just för att jag har tatt det så lugnt... Mhm, hur ska man få allt att gå ihop egentligen? I dont know iallafall, det är en sak som är säker.
Imon är det en röd dag, jag bara älskar röda dagar. Det bästa. Det betyder även, SOVMORGON. Nä, nu ska jag ta och kamma mig...

Leather

Det var tajm för ett helt basic läderbälte... Finemang.

Stargazer


---

My religious bracelet.



Tisdags tankar...

Tisdag... Och jag jobbar imorgon också... Och på fredag... Jag är så död va. Jag vill bara ha en semester från semestern... Att det kan vara så illa. Weird. Värme hade inte heller vart fel. En solsemester, jaa!
Jag är i stort behov av att rensa min garderob ännu en gång, trots att det blev gjort i lördags. JAG HAR INGEN PLATS...
Mhm... Då vet jag vad jag ska göra efter jobbet.

Black/Grey

Mmm... Ett par svarta kanske... Yes please!

No. 25

Blodrött skulle jag väl säga...

Body

OMG, this one I want... I die. Nästa lön, here we come!!!

Monday Morning

...Och så var det dags igen... Jag tror att jag dör, jag orkar inte... Ge mig kl. 17:00 NU.

---

Jag kör på långt nu. Helt okej om man säger så...

PANTS

I found a pair of pants that I really like. Beige pants. Boring but useful.

This one I really like...


Konjaksbrun


Kanske, kanske inte? Jag vet inte.

RSS 2.0