KILLARNA

Dem är tokbusiga och helt utflippade på samma gång. En eftermiddag med dem bränner ett antal kalorier. Fett bra med andra ord. 
Ute sköljer regnet ner och Göteborg badar i vatten. Hamnstad, javisst. Jag drar mig mot köket och ser till och fixa en kopp med te. Det är ju trots allt fredag. 

FIZZY

Hej fredag, wiiihooo! Som jag har längtat, sovmorgon... Aaah. Trött, lite kanske... Aaah.
Måste erkänna att jag är rätt så snurrig i huvudet, många tankar. Alltid varit lite efter, förmodligen den biten som börjar komma ikapp nu.
Oh, how I feel so very pretty. Blond Pocahontas är vad jag är.

BEKVÄMT

Värmen är tillbaka i Göteborg, lite lättare andas man. Dagens influenser kommer från en ond hals, aj aj aj. Fokus på något annat nu, kör över skiten bara. Yeah, pepp-talk för mig själv.

THE MAP

Dagens rutt. Ytterst skönt att få starta dagen med att röra på sig. Solen har börjat infinna sig i Göteborg mer och mer för varje dag och vi Göteborgare tackar och tar emot. 
Jag känner mig helt kraftlös i armarna och nu ska jag tigga massage från min bror.
 

HEADLINES

Semestern närmar sig med stormsteg. Kunde inte vara lyckligare. Ute syns solen så smått och nu går det åt rätt håll. Inte allt går ditåt men vi får jobba på det.
Färg hjälper till alla lätta upp en stämning som är lite trasig. Tråkigt med individer som är uppblåsta och lever på det MEN dem är kul att titta på. Speciellt när dem gör bort sig.

MINNETONKA

Nya skor. Kan aldrig bli bättre än så, apsköna är dem dessutom. Jag tänker mig dessa till brunbrända ben och ett par slitna shorts. Tacka vet jag Barcelona som inte kommer att svika mig i sommar. Can´t wait.

HUNTER

Jag är en jägare. På så många sätt. Det är vi alla, på vårt alldeles egna lilla vis. 
Måndagen blev lika med Indiskt till middag. Ute regnar det och jag ska ta myset vidare till sängen. Over and out for today.

PEARL

På kontoret. Strax på väg hemåt. Jag förväntar mig inget annat än mys ikväll. Bara mys som är gott nog för en trött måndag.

SAFTIGT

Det gäller att vinden håller sig borta. Ska man smeta och kleta med läppglans så vill man inte ha det i håret. Alternativet kan ju vara en toffs som håller allt på plats, fast det är inte alltid kul.
Saknar både henne och honom men på något sätt så ska jag hålla oss närmare varandra den här gången. 

DESIGUAL

Bästa presenten från bästa killen. Jag testade den och blev förälskad, precis som med honom. Nu längtar vi efter värmen i Medelhavet och självklart pussar i det blå. 
 

MINTY

Shorts i mint. Verkligen min IT-färg. För tillfället iallafall.
Firar Midsommar med min älskling. Ute regnar det till max. Allt är perfekt, precis så här det ska vara.


ZIPPER

Finns nog inte en bättre färg än mint. All time high happiness. Well, thats good enough.
Nu tänkte jag lära mig tillaga kött. Min man avgör, mästerkock eller bara väldigt söt. Wish me good luck.


DETAILS

Fantastisk vecka med mycket fokus på familjemys. Gott att bara koppla av.
Stor rensning av garderoben och den pågår än. Nya jeans har inkommit, sitter apnice på, extrem lycka.


SNAKE

En ny klänning. Det här med och rensa garderoben går bättre än vad jag först trodde. Snart uppe i tre fulla påsar. För varje plagg som går in så bör två åka ut. I mitt fall kan det vara ett bra recept på en hälsosam garderob.
På tal om kläder, nu är det dags att tvätta.


COLOR

Vad skulle jag ta mig till utan alla dessa färgglada kläder? Ju mer färg jag addar på desto gladare blir min dag. Bra recept på att fuska fram lite lycka.


ANNORLUNDA

Bikini-topp. Lite annorlunda men även lite snyggare. Jag kommer att kombinera ihop den med lite tunnare och genomskinliga blusar.
Nu hejar vi fram Sverige till vinst!


BEIGE

Jag har beställt ett par nya shorts. Jag kunde inte låta bli. Jag vet att det är vinter ute men viljan var starkare än realisten i mig.
Sjukt snyggt att matcha med skjorta och kavaj.


STARS

Gick ute en sväng på lunchen. Köpte ett par nya shorts. Igår slängde jag ut tre par gamla shorts. Praktiskt taget oanvända men fy vad kräks-fula saker man köper på sig ibland. Fattar inte hur man tänker i vissa "mode" lägen?


SPANSKT

Ett glas rosa vin.


BALLE

Min bror säger så och jag säger likadant.


SVENSK I NORGE

Oslo genom landet och mitt i stan. Precis lika vackert. Big like på den.


RIP CURL

Till min babe. Han gillar brudar mer än något annat.


BENGT?

Obligatorisk.


CREAMY

Hej! Min dag och min tårta. Nu är det hög tid att vara glad. Gör absolut ingenting om det är lite på låtsas, bara vi ler och visar gaddarna.


VANILJ

Jag bjuder mig själv på en kopp kaffe. Det är min dag.


RSS 2.0