COLORFUL

Sushi for lunch. Jag bara äter och äter... Något fel måste det vara på mig.

PINK

These are my favourites.

MY

I love Göteborg. Finns inget bättre ställe på jorden.
 

MEAT

Ny dag, nya hot om rättsliga åtgärder. This shit never stops. Haha. Tidigare i veckan blev det premiär för min del på Texas Lonhorn. Ytterst gott och mycket mat... Är man i behov av kött så ska man definitivt ta sig dit.
Idag har vi en picknick som står på agendan, vi hoppas på sol i Göteborg.

BONDING

Aktiviteter och mys igår. Vi skulle växa som en grupp var tanken, och som vi växte. Kunskaperna i geografi och flaggor växte också eftersom det var det som var temat på tävlingen. Grym vecka nu, ibland tycker man om varandra. Tur att det inte alltid är så.

AIR

Some days are amazing. Igår var en sådan dag. Idag hänger lite tyngd över mig men det är inget som inte en god banan eller kokosboll kan råda bot på.

BJÖRN

Han den underbara är fantastisk på att överraska. Vet precis vad som går hem och hur man samlar på sig guldstjärnor, vad man nu skulle behöva dem till.

TOUCH

Lyckad måndag. Påbörjades med massage och avslutades med kompis-mys innehållandes vegetarisk lasagne. Ibland ordnar det sig, utan större ansträngning. 

MONDAY

Ny vecka, tack för det. Känner att jag är i extremt behov av en nystart. Nystart av min kropp dessutom. Idag har vi ett fullspäckat schema framför oss och jag ser fram emot det något så enormt. Tiden flyger alltid förbi när man har några "to-dos" framför sig.
Idag har jag kört på vitt, I feel fräsch.

COLORFUL

Cupcakes in action. Me in action. Well, everyone in action today. They are all gone. They were all good. 

BAG OF FUN

Så lycklig man kan bli av en påse med roligt innehåll. Tragiskt men sant. Jag är en före detta missbrukare så jag vet precis vad jag talar om. Nu blir det en sväng på stan med han den där magiska. 

RSS 2.0