Dagens Outfit.

  
  
 

Dagens outfit. Dagens smycken. Mycket nöjd med valet av både kläder och humör idag. Vi hoppas att det håller i sig... Plusgrader också. Inte mycket att klaga på idag. Snart blir det en tripp till herrn. Lite mys på en alldeles vanlig vardag skadar aldrig. Heja Frölunda by the way. Rock on!

Tänder

 
Köpte dessa i lördags. Helt okej. Men nu när jag tänker efter... Så sjukt onödigt, prismässigt alltså. Gamla goa "vanliga" tandtråd är så mycket billigare plus att det funkar precis lika bra. Om inte bättre... Och detta ska komma från mig, "fru spendera alldeles för mycket pengar" Men man lär sig antar jag. HAHA. Nästa gång kör vi som sagt på "vanlig" tandtråd.

Idag lyser solen...

    
    
Blev pizza igår. Fett värre. Blev "left-over" pizza idag. Ännu fett värre. Kalaset avslutades väldigt bra igår, städat och lugnt! Min dagens outfit på bilderna ovan. Nu är det bara softish som gäller. Leka med ungarna innan det blir pojkvänsmys. Rock on!

Cake Time



Tårtan är uppslukad. Jättegod! Jordgubbar är aldrig fel :) Ingen ambulans so far. Very good. Nu ska det bli lite pizza. Fel ordning där på maten men vad ska man göra...
Nä nu drar jag och hämtar pizzan!

Converse



  
Idag kunde man ha Converse. Me so happy. Älskar dessa med rosa tjejiga detaljer. Inte nya alls. Fick dom i höst men inte kunnat använda fram tills nu typ... Kommer bli en stor favorit. Det vet jag. I sommar blir det dom och ett par slitna shorts (L) Givetvis inkluderar detta bruna ben!
Kalaset pågår, fram tills nu bara ett bråk. Ingen ambulans so far.

Kalas eller katastrof...


 
 
Ovan kan man se herrns senaste inköp. Något som jag tycker är intressant är att det är något "tjejigt" över grejerna... Men jag klagar ju inte alls. Nej, nej. Snarare tvärtom. Jag kommer få användning av det där. Mycket bra! HAHA...
Idag blir det lite kalas. Får la se hur det blir med den kakan om man säger så. Annars soft dag. Plus 6 grader så man är nöjd. Min bror är mycket missnöjd med mig för att jag inte låter han se en våldsam film... Jag vill ju inte vara den där "tråkiga" syrran men samtidigt har jag ju ett ansvar. Eller...??? Svårt det där! Ska nog aldrig skaffa barn. Bara massa problem. Nu ska jag vika kläder och vara lite duktig dotter.

Mat


Mankosten imorse hjälpte lite granna mot den onda magen. Gröt och Coca Cola kan man lita på :) Herrn fixade ny frisyr idag. Mycket fint, mycket fint. Som han själv uttryckte det, "nu är lejonmanen borta" HEHE. Sedan blev det en sväng på stan och lite sushi. Helt galet vad gott det var! Jag slukade mina i ett nafs. Nu är det bara soffmys som gäller. Tryckt i mig lite för mycket godis så det börjar ju kännas av nu om man säger så. Ska dra ner mot tvättstugan snart och hänga lite (mycket) kläder på tork.

The Weekend

Ja, nu är det helg. Veckan har gått extremt fort. Trots att jag verkligen inte trodde att den skulle göra det... Igår blev det lite hockey och en bit mat ute. Softish. Träffade på lite folk som jag verkligen inte trodde att jag skulle göra... Och så trevlig man är när man har lite alkohol i sig. Då kommer den äkta sidan fram. Helt sjukt. Någon kommer och ha måndags ångest och det är verkligen inte jag... HAHA. Nu lämnar vi det där ämnet. Skulle kunna fördjupa mig i det, hur djupt som helst om man säger så. Men det är ju egentligen en annan historia...
Fett ont i magen inatt. Funderade på att dra till akuten men somande efter många om och men och nu är det bättre. Dock har jag noll koll på vad det kan vara. Kanske Pizza Hut maten jag hade till lunch...??? Eller bara att jag är så jävla stressad...??? Ge fan i stressen säger jag bara. Finns inget bra och hämta där.

Jag älskar Dalahästar. Finns nog inget finare...

  
Nu ska jag fixa lite gröt så magen blir glad. Rock on!

White



Dessa fick jag av min söta mamma. Nämnde bara hastigast att jag ville köpa vita tulpaner nångång... Så hittar jag dessa på mitt rum (L)
Nä, nu blir det sängen!

Plusgrader

Inglorious Bastards rullar på nu. Lagom lång sådär, gäsp... Men mycket bra!
Idag var solen framme ett bra tag. Plusgrader i luften så det finns inte mycket att klaga på. Ett fotbad hade inte vart helt fel, man kanske skulle satsa på det...

Tunisien - Diggar vita hus fett. Semesterkänsla.

Todays skit

    
Se där jaa! Visste väl att den skulle komma till användning. Herrns skjorta då vill säga. Idag var jag störtnöjd med dagens outfit. Kände mig bekväm från topp till tå. När det väl känns så, då vet man att man har prickat rätt!
Annars har väl dagen vart sådär... Fick skit av chefen. Som vanligt, börjar kännas som vardagsmat. Hot om uppsägning, trots att jag har vart där ynka 14 dagar... Haha :P
Nu ska jag torka håret och slänga på mig lite smink. Good shit!

Torsdag


Tunisien - Från när herrn var där för några dagar sen... Lagom nice och se hav som rör sig.
Nu blir det lite snabb mankost, sen bär det av mot någon utförsäljning innan jobbet kallar. Idag är det torsdag, imorgon fredag. Nä, mig lurar man inte. Det betyder ju att helgen är här snart. Det i sin tur betyder att man får lov att sova lite längre.

Mercredi



Oj, oj, oj... Vad ska detta betyda??? Jo, idag skaffade jag mig äntligen ett bibliotekskort! Rätt så bra ändå. Nu blir det till och låna franska böcker och lära sig. Dags och damma av franskan är ju tanken. Synd att den inte kommer till användning tänker jag...
Påskfest hos morfar idag. Lagom mys sådär. Lite jobbigt på nåt sätt också men vem har sagt att livet SKA vara enkelt. Nej, nej... Nu blir det en tripp till the boyfriend.

Tuttsingar

    
    
I söndags blev det en liten fika innan bion. Lagom mysigt om man säger så. Då fick jag syn på dom här kakorna eller som jag vill kalla dom "tuttarna" :P Speciellt den i mitten, med bröstvårtan... HEHE
Jag gillar big time!
Imorgon är det jobb som gäller fast först blir det ett besök hos farbror doktorn. Blodprover som måste tas. Ja, sånt är livet. Nä, nu ska vi smörja in benen med lite lotion och sen blir det hoppa i säng. Rock on!

Dip it

I lördags runt kl. 2230-2300 var det panik. Minst sagt panik. Alla mataffärer hade stängt. Inte bra när man är ute efter dip till chipsen. Jag var bara tvungen att ha. Funkar inte utan liksom. Så då fick det bli en nödlösning. McDonalds. Tack för "öppet dygnet runt" :P Underbart. Min kväll var räddad!

Lite utav "bildbevis" om man säger så :P

Somliga skulle väl kalla det galenskap men jag kallar det för begär :P Undrar vad killen i kassan tänkte när jag bara vill ha dip?!

Tisdag eller Fisdag...?



Tuesday today, bättre än måndag iallafall. Fast måndagar har väl sin charm dom med... Herrns nya inköp. Jag VET att jag kommer sno. Till leggings och kavaj. MUMS. Nä, nu blir det mankost och sen jobb.

Gårdagens Promenix





Igår var det bara mys i största allmänhet. Idag bara jobb och ärenden. Vilken totalomvändning på bara några timmar. Det är väl det som kallas för att leva antar jag. Idag var en tuff dag på många sätt. Men sen kom goda nyheter, jag kunde andas igen. Finns en person där ute som jag älskar så mycket, aldrig får nåt hända med dig K! Galet vad livet bjuder på överraskningar, av alla olika slag.
Igår var tanken att det skulle bli en promenix och snabb picknick i Lilleby. Tror vi var lite för optimistiska bara. Efter 3 min så var det bara att sätta sig i bilen igen. Ingen picknick alls, bara några snabba kort. HAHA. Bevis liksom "vi var där" :P
Lite scary att det var is på havet. Inga vågor som rörde på sig. Creepy. Havet ska ju både höras och röras.
Nu till något helt annat. Hår. Jag är lite av besatt när det kommer till att tvätta håret. Helst varje dag ska det ske. Men sen så fick jag höra, från många olika håll faktsikt... Att man inte ska tvätta håret alldeles för ofta. Två gånger i veckan ska räcka. Så jag testade. Fyra dagar klarade jag av. Måste säga att det var det bästa jag har gjort på länge... Varken smustigt eller illaluktande, antar att det bara är jag som är lite sjuk när det kommer till det där. Nu kommer vi spara på både håret och plånboken :P Ytterst bra!
Nej, vad ska man säga?! Man lär sig något nytt varje dag. Tur är väl det, annars hade jag vart lagom dum!
Rock on och lev idag.

Sweetnose.






Världens sötaste älskling, och jag som inte ville ha några presenter... :)

Sunday.


Min arabiska prins är här, HAHA. Galet mysig fredagskväll och natt. Gör gott och vara isär ett tag. Tråkigt att helgen ska flyga förbi så snabbt... But I guess, thats just the way it is. Rock on my peeps!

Someday


The one you gave away will be the only one you're wishing for.
Han är i Afrika och jag är i Europa. Rätt så ball ändå. Kind of.
Rock on!

If its wrong to love you.


Älskar detta foto. Taget av mig, august 2009. En speciell sommar. På så många sätt. Troligtvis min bästa sommar någonsin. Mitt vackra Göteborg.
Idag hade jag världens mysigast lunch. Synd bara att tiden ska gå så fort när man har så skoj! Pasta, pasta blev det. Inte dumt alls.

Good Night


Innan jag däckar så vill jag bjuda på den här.

Lovely loveletters.





Mycket nöjd med dagens skoval. Bra där, pluspoäng till mig. Hata ett visst resebolag. My ass, vissa borde ju seriöst gå och lägga sig. Fast sen är hata ett starkt ord, ogilla är väl bättre. Alla har vi nåt fint i oss. Det har mormor sagt och så är det. Kind of.

Sneaky

Trött på boots och diverse kängor. Stackars fötter som måste vara inlåsta. Ge oss lite air!
Nä nu blir det jobbet. Igen.



Golfskor hade tom funkat bättre än boots :P HAHA

Jul?


Lite kul och kolla ut genom köksfönstret och se att julbelysningen är kvar! 15 mars idag om jag inte minns fel :P

Svett.


Som jag sa, när man inte har tid så hinner man med så mycket. Fantastiskt. All denna tvätt innan jobbet. Jag är sjuk. Men bra, bra där på mig själv. Sen kan jag ju inte hjälpa att jag är en svettbomb :P Åh, svett på mig. På konstiga ställen dessutom. Tuttsvett. Rock on kan jag ju bara säga. Ingen oro, det fixar sig alltid på något sätt.

Old times.


Kaffepaus här hemma. Sitter och bläddrar i gamla fotoalbum från 93 - 94... Goa tider :P Hehe...
Det bästa bidraget. Lätt!

Monday.



Nu känns det verkligen långt kvar till helg. Fy. Jag som bara vill sova. Dags för mankost och sedan jobb. Nä, nu slutar vi upp med tröttheten. Det är ju måndag och ny vecka :P
Ljusrosa är det som gäller just nu. Av den praktiska anledningen. Syns inte lika mycket om det skulle försvinna lite granna... HAHA.

I keep on walking.





Sjukt vad kullen har "sjunkit" :P Inte var det så under mina skoldar...

Dagens promenix med ungarna. Skönt med lite luft. Härlig familjehelg. Sjukt soft men med ganska hög decibelnivå. Brukar iofs vara så hemma hos oss, inget nytt.

Lite rosa sådär.


Tiden går fort när man har roligt, eller när man har helg. Jag vill måla naglarna men har ännu inte hunnit, vad har jag gjort liksom? INGET. Hade det vart en veckodag med jobb hade jag kunnat måla naglarna 5 gånger om vid det här laget. Iallafall, idag blir det nån tjejfärg. Nåt sött, nåt ljust. Lite vårigt sådär när solen börjar titta fram. Så fint det är ute nu. Blir en promenix med ungarna efter lunch. Ut och andas lite.

Söndag.

Åh, så skönt det är att vakna till solsken. Finns nog inget bättre. Ren lycka. Men så kollar man på termometern och den visar 0 grader... FAIL. Men whatever, bättre än minusgrader.
Lite inne på melodifestivallåtar och hittade den här som är så bra. Pinsamt på något sätt att jag tycker det.

Så mesig den är nu när jag tänker efter. Äsch, nu blir det mankost!

Cheap skit.

Bra melodifestival. Bra kväll och helt okej lördag. Jag fick i mig en hel del chips. Sådär fräsch känner jag mig nu men whatever. Blött hår så jag borde ju ta tag i det där nu.
15:90:- Bästa jag vet. Hårig som jag är. Så billig men så bra. Varför betala mer när du kan betala mindre...?


Jag gillar och kleta. Big time.

I cant get away.


Ja, lite på sånt här humör är jag just nu.

Övning ger färdighet.


Gäller väl allt här i livet. Främst bowling i mitt fall. Man kan inte kunna utan att lära. Jag har precis lärt mig hur man lägger in ett klipp från youtube på bloggen. Helt fantastiskt, känner mig som en ny människa. Tänk att så lite kan göra så mycket. Sen har jag lärt mig att man ska lämna jobbet på jobbet. Inget jobbsnack hemma. Orka. Tröttnos på jobb just nu, vuxet värre.
Flygplatsen tidigare idag, hejdå sa vi. Får väl vara så ett tag. På kvällen umgicks jag med världens två bästa tjejer, J + K (L) Så mycket vi har att lära av varandra. Bra kväll med andra ord.

Stereo Love


Låter som från mina hemtrakter. HAHA... Grymt bra, tror det blir sommarens favorit. LÄTT

Fredag.


Såhär ser jag ut idag. Lite randig sådär. Sista arbetsdagen för veckan. Ytterst skönt. Ska bli skönt att bara få sova av sig lite. Herrn åker idag. Sådär kul med jag hoppas på lite souvenirer så helt fel är det ju inte. Noll grader ute, ingen vår än sålänge. Helt galet vad mycket man hinner med när man jobbar och är upptagen. Till skillnad från när man är ledig och inte hinner med något alls. Helt sjukt. Idag ska jag rock on är mitt mål. Vi får väl se hur det blir med den muffinsen. Nä, nu blir det frukost. Eller i mitt fall mankost.

Grey.




Gråa. Very nice, lagom med färg och lagom med klack. Inte lätta och gå i, smärta. JA TACK. Fick av min sötnos, för att jag har vart duktig och sökt massa jobb. HAHA. Tack baby (L)

Gårdagens outfit.



Gårdagens outfit var jag nöjd med. Mycket bra. Annars är jag inte nöjd med så mycket. Klaga lagom men whatever. Mycket på jobbet idag. Haha... Sjuk och säga så. Som om jag har jobbat 10 år och är trött tant. Men det är jag väl kind of också. Minusgrader ute just nu, tar aldrig slut. Idag på lunchen så träffade jag världens bästa tjej. Alltid mys och ses (L)

Frölunda.






Lagom mycket folk.

Halk-körning?
I tisdags blev det hockey. Bra mys men kass match. Förlust. Nu är det fönen som gäller, orka men så är det när man har valt att ha långt hår. Noll grader ute, det går mot bättre tider. Kind of iallafall.

Vanilla Ice.


Klippan, typ Röda Sten för några dagar sen.

Jag hatar datorer, fast samtidigt så älskar jag dom. Men nu verkligen så HATAR jag dom bara. Finns inget värre än datorer, FY FANTA! Min fina har pajat, igen. Mitt egna fel, stäng aldrig av strömmen. Den jävlades med mig, jag var tvungen. Ska man skrota eller laga...? Återigen, jag HATAR datorer. Just nu så är jag irriterad, finns inte ord för hur jag känner. Gällande allt här i livet. Allt är piss. Dra åt... Jag vet inte vad, dra bara väldigt långt härifrån. Jag vill bara att min dator ska funka. Inget mer. Jo, lite till skulle jag väl vilja men man kan inte få allt här i livet. Har man lärt sig vid det här laget. Jag vill bara lägga mig och sova i en hel vecka, typ. Men det är inte möjligt för man måste jobba och vara duktig. ÅH. Sen att min kära sötnos ska lämna mig i en hel vecka och leva livet i Tunisien känns ju sådär. Lagom avundsjuk, men man ska unna det bästa dom man älskar. Bra svenska där, NOT. Orkar inte bry mig, min dator är ju sönder. Rock on my peeps. Finns väl inget mer och säga. 

Monday.

Måndag och ny vecka, skönt med nystart. Soligt idag, möjligen plusgrader. Fast bara en kort stund då... Nu är det minus 3 och samma gamla kyla. Lite tröttnos på mig men ganska soft ändå. Lika bra och lära sig och vara vuxen kvinna, eller inte... Jag vet inte, mycket nu. Nytt läppstift iallafall, det gör mig lyckligare. Kind of.

Ser lite annorlunda ut på, men very fresch!

Big lips ska det vara. Ankvarning men vaddå.

Cute halsband också. Kan alltid behövas i samlingen.
Thats it for nu iallafall, ska ta mig en promenix ut till köket och leta efter något sött!

Snömys



Nu när man tittar närmare på snöfotografierna så är det ju ganska mysigt ändå. Saknar det lite, konstigt. Haha.

Mackor.



Mina mackor som jag gjorde till min sötnos. Lite nöjd blev jag allt med dom, om man nu kan vara nöjd med mackor... Mästerkocken som man är :P
Idag har jag saknat mormor nåt så galet mycket. Hade velat berätta så mycket nytt för henne, men på nåt sätt så vet hon väl allt redan. Hoppas på det iallafall...

Yo, whats up?

Lite mysdags i soffan, CSI är på. Lite bättre dag idag, igår ännu sämre men men. Borde måla naglarna men fy vad segt... Haha...

RSS 2.0