VALET

Härlig helg, på det viset att tiden flyger. Jag gillar inte när tiden står stilla, i form av att man önskar att den kunde gå fortare...
Mycket softa för min del, sova av sig lite granna. Kan vara en fördel när man är ute efter att ha den häftigaste veckan man någonsin önskat ha.
 
Jag har spenderat lite tid på att spana runt på olika klänningar. Lite fast i det där träsket nu va... Vet inte om jag gillar det eller om jag bara lurar mig själv.
Som alltid så får tiden utvisa, den vet bäst. Något som jag vet bäst, det är att jag har fastnat för ryggen. Minst sagt.
 
 
Sen var det ju den där lilla detaljen med färg också... Aj då, det här kommer ta mig ett bra tag. MEN på något sätt så gillar jag det. Bajs, det är ju inte jag det!
 
NU är det dags för mig att slå en sjua och hoppa i säng. Det funkar, ojaaa...
 

MINNEN TYP

Hemma hos mina föräldrar i Majorna. Det bästa stället på jorden. Det stället där jag mår som allra bäst. Där allting på något sätt ordnar sig även om jag ofta kan tycka att saker och ting verkar helt hopplösa.
 
Jag ser mig själv som en te-tjej men idag har jag sett över min vanor och gett mig på en kaffe-fika. 
Det resulterade i att jag smaskade i mig alldeles för mycket choklad och nu befinner jag mig i något slags komatillstånd. 
Bra med variation kan man tycka men jag tror ändå att jag kommer att hålla mig till te i fortsättningen.
 
Pröva gärna Sojamjölk till kaffet istället för vanlig komjölk, blir lite sötare och man slipper tänka på att sockra kaffet... 
 
Galna minnen när det gäller den här chokladen... Minns att vi barn fick den under kriget och att det var den bästa chokladen man hade smakat på. Idag hittade jag den på Lidl och kunde inte låta bli att köpa. 
Mamma blev lite ledsen och började tänka dumma tankar MEN jag bad henne ta ett provsmak och genast blev hon gladare. 
 
Att tvätta håret står på schemat, fatta vad drygt. 

HEJ IGEN

Jag tror att det är dags igen. Det känns så iallafall. Jag gör ett försök och ser om jag kan behålla mitt intresse eller om det svalnar lika snabbt som sist.
Måste medge att jag aldrig har sett mig själv som en bra skrivare eller någon som skulle vara duktig på att uttrycka sig i text, MEN det kan ju ändå vara roligt för det.
 
Har spanat runt lite granna på kläder då jag är sugen på att uppdatera garderoben lite granna.
Den senaste tiden har det främst varit fokus på att ha på sig kjol och klänningar med ett par snygga strumpisar till MEN det börjar ju bli lite för kallt.
 
Röd kjol VILL jag ha MEN det kanske är för kallt? Eller, det var ju iofs 12 plus grader idag... Man är nog dum om man klär på sig allt för varmt alldeles för tidigt...
Den här damen vet hur man har på sig kjolen liksom... SNYGGT.
Jag har feta bekymmer med att jag kommer att slå till på den men däremot borde jag unna mig något som nedan, ett par byxor, JA!
Hur ball är det inte med blommor på byxorna... ÅH!
Dagens bekymmer, vad att göra. Angenämt eller ej, jag vet inte. Man kan inte veta allt. Ibland får man göra misstag, det är OK.
Båda plaggen finns att hitta på NELLY!
 
Jag ska svepa min kopp te och lägga mig en stund i soffan. Däckning se upp...

RSS 2.0