NATTI TAJM

Jag ligger i soffan och myser till det lite sådär...
Lite sugen på frukt så jag får väl orka ta mig ut till köket och smarra till det med nån fruit.
En ny topp har jag även köpt i förra veckan. Invigdes idag, resulterade i ett antal komplimanger. Kul!

 


STICKAT

Jag har vart dålig på att skaffa mig lite varmare plagg till hösten men idag så fick det bli ändring på det... Jag är numera ägare till en konjaksbrun, stickad klännings-liknande sak. Inte dåligt det!


LUNCH AKTIVITETER

Snabb lunch, alltså ingen lunch alls. Shopping på lunchen, inte bättre det... Hmmm men ändå en bra start på veckan :P


SMARRENS MORGON

God morgon eller smarrens morgon som jag skulle säga. Idag är jag rätt så pigg, woho! Från lördagen till söndagen sov jag 14 timmar, woho igen! Galet, men jag skyller på att jag var trött.
Även igår så blev det golfträning, jag är fast nu alltså...
För och komma mer i golf-andan så fick jag mig ett par golf-handskar, woho igen! Rosa och allt... MYS!


SMARRENS

Smörstekta äpplen med kanel och farinsocker. Vaniljglass till det. Ibland är jag duktig. Fick helt klart godkänt på den nya rätten. Yeah!


GOLFIS TAJM

Helt sjukt men jag har helt seriöst längtat efter att träna lite golf... Det trodde man aldrig men ack så man kan förändras. Nu ska vi se till och svinga till den bra!


iOS 5

Dags för en uppdatering! Woho, tur att jag har brorsan nära... Det här kommer bli kul!


ADIDAS LÖDDER

Goood MOOORNING! Dags för en dusch, dusch-tajm med andra ord. Väldigt skönt. Fräscha jag ska ta mig en mys frukost alldeles strax bara lite make-up som ska på... Efterlängtade lördag!


TEXAS LONGHORN

Idag slår jag på stort! Massvis med kött, nu ligger jag i koma. Kött-koma. Man kan ju inte vara den enda som bangar liksom...


EARLY MORNING

Snoppen. Den möts jag av varje morgon när jag promenixar till jobbet. Underbara snoppis.


SNYGGA JAG

Åh, ibland är man bra snygg alltså! Idag är en sådan dag, en jag är snygg dag helt enkelt. Mycket beror på min underbara topp, stjärnan. Tänk vad ett klädesplagg kan göra för en tjej... Crazy.

 

 


STAR

Ny topp, röd topp. Stjärna. Jag är lycklig. Tänk vad lite shopping kan göra. Inte bra alls, det är nu jag borde skämmas.


RASPBERRY

God morgon i stugan! Här kör vi på lägenhet men whatever. Jag har skaffat mig ett nytt te, nämligen hallon-te! Yeah, det smakar smarrens. Vi kör la på en kopp nu då.


MOA MYS

Damen är tokig! Minst sagt... Mina händer och armar är ihjälbitna... Lite mys är det iallafall.


GOLFIS ME

Jag ska bli en liten golfis är tanken så jag är ute och övar. Inte helt fy skam skulle jag vilja säga, jag träffar bollen iallafall! Mys i solen.


PEACHY

Underbar kväll igår. Man behöver en drink då och då... Jag prövade öl, wooohooo! Fast inte vilken öl som helst utan persiko-öl... Fy vad gött det där var!!! Smakade iofs inte öl för fem öre. Kanske därför som jag diggade det så fett. Nu blir det lite mystajm och sen mankost.


MOJITOTAJM

Med min älskling. Nu börjar jag slappna av i huvudet, gött och vara tillbaka.


GOOOD MOOORNING

Finally helg... Som jag har behövt en sovmorgon, helt bedövad har jag vart. Gött, nu hänger man med i svängarna iallafall. Soon time for mankost, mys med älskling. Blev så påmind om mormor igår när jag såg dessa halstabletter på Apoteket... Sjukt vad man kan sakna någon. Köpte med mig dem hem och nu tittar jag bara på dem... Plågar mig själv lite granna med andra ord. Tur att dem är galet smarriga...


PALLADIUM

New shoes, me very happy! Apsköna.


SILVER

Jag har en söt mamma, riktigt rolig är hon också. Hon köpte två par fina örhängen till sig själv men tröttnade snabbt på dem... Jag tog över dem idag. Självklart, dumt att grejer bara ligger och dammar.



PIZZATAJM

Snacka om att jag är mätt nu... Sjukt mannen, jag tryckte nästan i mig en hel pizza.


DOTS

En ny blus hittade vi idag. Prickar är häftigt. Vi kör på det då va, eller... Vad fan.


THE VAS

Jag brukar inte ta mig in på Second Hand butiker men igår så gjorde jag ett undantag... Jag såg en vas och jag kunde inte låta bli att gå in. Inte heller kunde jag låta bli att köpa den, ynka 60 spänn... Hallå! Det vore dumt att låta bli. Helt kär är jag i den iallafall, den ger så mycket intryck på något vis. Favorit-vasen för tillfället.


SMARRENS

Söndagsbak med mor min. Lite höst-inspirerade kokosbollar, aldrig fel! Ute lyser solen så allt är på topp.


SUNDAY MORNING

God morgon! Två dagar med sovmorgon, inget och klaga på. Nu är frågan om man skulle ta och gå upp och fixa frukost eller om man bara ska ligga kvar... Vilket dilemma va, oj oj.
Tidigare i veckan så bjöds det på hockey, kuuul! Bra stämning, många mål. Älskar Göteborg!


THE TOPP

Nya toppen på. Grey feelings sådär. Känner mig apsnygg i den så det var en bra investering. På naglarna kör vi också lite feelings men då gäller höst feelings, pretty niiiceee...


BLUEBERRY


ESTHER

Igår så unnade jag mig en ny topp. En häftig topp. Nästa en mag-topp. Fast bara nästan. Så hot va, sjukt. Ibland så får man passa på när det är fredag.
Idag så blir det invigning på den. En dejt som väntar ikväll så det kommer nog sitta på sin plats med en ny topp.

PANNKAKSFRUKOST

Bara mys. Helt enkelt.


DET KAN INTE BLI MER ROSA

Byxorna är på, woho! Det känns bra men framförallt så känns det rosa. Det är väl så det känns ibland I guess. Dem fyller sin funktion och jag känner mig fin. Kan inte bli bättre.
Jag är grymt nöjd med mina tånaglar också. PINK!



BLACK & LEATHER

När man har skaffat sig en ny apsnygg laptop så måste man ju också skaffa sig en apsnygg laptop-väska. Hör ju till liksom. Skulle inte funkar annars. Svart och skinn funkar ALLTID. Så det var precis det som vi körde på.


FOSSING TAJM

Idag så var det dags för lite pedikyr! Lite girlie-tajm med andra ord. Färgen vi körde på var Barbie-rosa! Åh, känns som om man går på moln nu... Tack söta älskling.


PINK FOR MY SOUL

I went all crazy med kameran igår på provrummet. En vinkel här och en annan vinkel där, posa in my new pants för fullt. Yes, så kan det vara ibland.




BYXTAJM

Kolla in brallorna! Wow, inte lite rosa... Sååå jag om inte annat så jag fick slå till. Man ska inte vara rädd för färg, så tänker jag iallafall. Nu ska man "bara" hitta en topp som matchar. Good luck... Jag tror på svart.



CHANGE IS GOOD FOR YOU

Gött med lite förändring, även på naglarna. Har länge kört på mes-färger men nu är det ändring på den biten. Känns ovant men det släpper nog snart.
Dags för hemgång strax, har spenderat helgen med min underbara Majorna-familj och ikväll ska jag äntligen få träffa min älskling igen. Helgen har mestadels bestått av mys, bak, matlagning, promenix, hårfärgning, nagellackning och grymt mycket skvaller med underbara mor min.

RESULTATET

Sjukt nöjd med håret. Inte för ljust och inte för mörkt. Det blev precis som jag ville ha det! Åh, jag bara ÄLSKAR långt hår... Tycker det är så fint och tjejigt. Speciellt så älskar jag ljust, långt hår... Hår ska det vara! Fast bara på huvudet... Fy för hår annars. Urk.
För tillfället så är jag rätt så nöjd med min längd men har fått önskemål från ett visst håll att spara ut det ännu mera. Kul, till sommaren så kör vi på tutt-långt och vågigt. Ska se till och skaffa mig en bra locktång.

APPLE CAKE

Jag och mor min har bakat en alldeles fantastisk kaka! Minst sagt uppskattad, kul. Lätt och baka också, alltid ett plus att man slipper stå i köket länge.
image description
image description
image description

HÅRIGT VÄRRE

Utväxten var katastrofal, dags för en liten justering.



FRUKOSTTAJM

I Majorna. Mys.
image description

BAKATAJM

Pojkvän hade önskemål om kladdkaka. Då är det bara att verkställa. Kör på vit choklad den här gången. Blir nog smarrens!


BLUE BLUE BLUE

Nya toppen är på så allt är toppen! Haha... Regn idag, fast det gör inget... Happy day today. Min fina brosch som jag fick av mor min när jag kom till Sverige är också på. Lycka.


TRICOLORE

Idag så känner jag att mormor är med mig. Det är med hennes närvaro som jag är som bäst. Det är hennes förtjänst att jag får allt detta. Därför så kör vi en ny topp på det! Invigning på fredag.


THE PANTS

Wooh! Mina nya byxor är på (eller man kanske ska säga nya/begagnade) och dem känns tipp topp! Me very happy... Ibland så gör man bra köp. Jag lever för bra köp. Minst sagt.


THE SWEATER

Ja, tröjan helt enkelt. Supersnygg... På är den helt perfekt, har inget att klaga. Sen ska vi inte tala om färgen... Grymt ball blå färg. Eller lite lila är den också. Lite bara.
Mycket som händer nu så det snurrar till ibland, skönt det. Vet man att man lever iallafall.
Ibland så får man bara tro på sig själv och att man kan, hur klyschigt det än låter. YEAH.

TIGER

Min nya älskling, alltså Iphonen... Har fått ett nytt hus! Ett nytt fodral, grymt nöjd med den. Ibland så blir det bara rätt liksom. Skönt det.
Trodde aldrig att jag skulle bli en Iphone-sucker men det är precis det som jag har blivit.


FIKA MYS

Med min underbara älskling!!! Kärlek.


DAGS FÖR PROMENIX


RSS 2.0