MOA MYS

Då var det dags igen... För lite Moa-mys! Myyys i stora lass. Matar henne med köttbullar så jag tror allt att hon är nöjd tjej.


MISS SIXTY

Jag har nya byxor! Wooohooo... Eller nya och nya, dem är begagnade men nya för mig. En söt polare på jobbet som tänkte på mig när hon inte kunde få på sig dem... Haha.


TIDEN FLYGER

Vilken fantastisk vecka jag har haft! Ibland får man bara inte klaga... Så mycket nytt och spännande, man måste bara våga ibland.
Uppehåll har vi också haft, lite sol på sina ställen så lyckan är på topp. Nu ska vi bara bibehålla denna känslan och köra på stenhårt.
Tänker ofta på sommaren som har vart och vår underbara tid, jag och älskling tillsammans. Stockholm var en av våra favoriter...

Vilken stad alltså...

OJ DÅ...

...Jag har visst fått en till slut. Kul! Snart, snart, snart så är den klar... Lycka.

SUNSHINE

Vilken fantastisk sensommar dag vi har haft... Eller man kanske ska säga höstdag. Underbart i vilket fall! Solen låg på och stekte och jag passade på att spela lite fotboll med min bror. Vissa dagar är bara för sköna.
Ikväll ska jag på en bio-dejt så alldeles strax ska jag börja göra mig lite snygg. Kör nog på en klänning tror jag.
Igår så var jag ute och käkade och kikade på lite hockey. Då passade jag på att inviga min coola "Romarriket-inspirerade" klänning. Kände mig grymt snygg i den. Man behöver ha sånna dagar också. Lite boost sådär.
Här är den, alldeles lagom grå.



Ryggen är inte fel alls...

FAWLTY TOWERS

God morgon. Jag har vart uppe i en sisådär 2 h redan... Underbart. Gjort gröt, te och bara haft en allmänt mysig morgon. Gött och börja dagen på det viset!
Jag har även hunnit med ett avsnitt av världens bästa komediserie, finns inget bättre. Min kära morbror som har lärt mig att uppskatta brittisk komedi.


TIME FOR WEEKEND

Vilken fantastisk vecka jag har haft! Så mycket nytt som är på gång... Galet. Ibland blir man så glatt överraskad och man måste bara våga ta ett nytt steg.
Jag har för stunden lagt av med mitt korall-lack och börjat med lite glitter. Jag känner att hösten är så smått igång och då vill jag se ljus och GLITTER! Here we go, heja.

VICKY

Jag har blivit tokig i randigt. Spanade på den här tunikan för några dagar sen och idag så vågade jag in mig på provrummet och testade... Underbart.
Randigt funkar ju alltid. Jag tänkte mig denna till ett par beige-aktiga leggings. Tror jag kan bli en hit.

HAAAIIIR

Precis tvättat håret, känns som världens projekt när man har långt hår. Nu står föning på agendan... Det brukar ta lååång tid... Orka.
Grymt schampo har jag iallafall. Björn Axén, kunglig hovleverantör. Fint ska det vara. Tydligen.


MANNAGRYNSGRÖT

Hur bebis får man lov att vara då...? Jag kör på lite gröt innan läggdags, sånt är så mys va. Så bebis vill jag gärna få vara ibland... Soft helg med sovmorgon har det varit och även lagom mycket familjemys. Gött mos änna.

Bed time for me now. Over and out.

I WEAR I CARE

Jag har fått +poäng. Detta för min kladdkaka. Känns skönt att vara godkänd som flickvän.
Hemma nu hos mor och far, mys. Idag så kör jag på casual, all day long. Gött och bara softa och få tänka lite positiva tankar.



ARCTIC CLOUDBERRY

GOD MORGON! Ibland är det allt skönt med lite helg... Inget regn so far så allt är på topp skulle man kunna säga. Jag har som plan att nu på morgonen fixa till lite KLADDKAKA!!! Ibland så måste man bara få vara en snäll flickvän, inget mer med det liksom.
Har även börjat lägga lite fokus på min fejja. Jag har skaffat mig en dagcreme och en nattcreme. Very advanced för och vara jag... Men dem luktar jättegott! Ska innehålla C-vitamin vad jag förstod dem som. Sånt ska tydligen vara bra för en. Anyway, I like them.


BARBARA DRESS

Ljusgrått. The dress liksom, lite lagom tajt sådär. Jag har hittat min favorit klänning för stunden! Urringningen både fram och bak är flätad, lite "Romarriket" inspirerad sådär.
Har hittat en lite för liten bild på den, som verkligen inte ger den rättvisa... Men snygg är den. Minst sagt.

MOA MYS

Jag kan inleda med att jag är helt slut... Och det är lördag. Ingen bra kombination. Lagom ner-dregglad är jag också... Åh, jag har blivit en riktigt hund-tjej. Trodde jag aldrig.
Damen som jag tar hand om i helgen är lagom tokig så jag har börjat att kalla henne för Moa-Bus.

CISSI DRESS MULTISTRIPE

Jag har under veckan funderat och funderat över en klänning... Idag så funderade jag klart och slog till på den! Lika bra och göra slut på funderandet och köpa.
Den är sååå söööt sååå att jag nääästan dööör. Funkar till så mycket och jag kommer att kunna ha den länge. Ett mycket bra köp helt enkelt. Det är vad jag intalar mig iallafall.

HUNDTAND

Min mamma är fantastisk. Jag har som en galning letat efter ett par leggings i rätt storlek men utan framgång... Hon tog det hela på så stort allvar att hon lovade mig att hon skulle fixa ett par åt mig. Det gjorde hon också! Hon fick personalen att ta ner leggingsen från skyltdockan... Bra jobbat mamma!
Har fått grymt med komplimanger för dessa leggings så jag är minst sagt nöjd.



INVANDRAR KLADDKAKA

Igår fick jag för mig att jag skulle vara en duktig flickvän... Det hela resulterade i att jag bakade en kladdkaka. Wow, jag satte min fot i köket och nyttjade ugnen. Mycket bra framsteg för min del. Kladdkakan fick 10 poäng, jag är nöjd med andra ord.
Fick ett recept av morsan och det är grymt lätt, inga konstigheter.
Nu tänkte jag att jag skulle få dela med mig av receptet på "Invandrar Kladdkaka" samt lite "proffsbilder" tagna under "bakets" gång. Tjenare, jag har blivit värsta Mat-Nina.




Jaaa, då var vi framme vid ingredienserna:

- Ca. 1 msk margarin att smöra formen med
- Ca. 3 msk riven kokos att ha i botten av formen

- 2 ägg
- 3 dl socker

Detta skall vispas så att det blir poröst.

- 100 gram smör.

Det skall man smälta.

- 1 ½ dl mjöl
- 1 tsk salt
- 4 msk kakao
- 1 msk vaniljsocker
- 75 - 100 gram choklad

De torra ingiedienserna skall blandas i en skål. Sedan skall man tillsätta dem i ägg och socker blandningen. När smöret har smält skall även det tillsättas i ägg och sockerblandningen. Chokladen skall hackas och även den tillsättas till blandningen. Sen ska man ha inne kladdkakan i ca. 12-15 min i mitten av ungnen i 175 grader.





LITE SMET KANSKE?

Ibland är man bara lycklig utan att veta varför, idag är en sådan dag. Livet är underbart och allt är på topp. Verkligen allt, skulle inte vilja förändra eller ändra på något.
Jag har insett att vissa saker, eller många saker ska vara på ett visst sätt. Även om jag kanske inte alltid skulle vilja ha det så, så får man leva med det. Jag har nu lärt mig att leva med det och resultatet är fantastiskt. Jag är lycklig.
Sen så har jag lärt mig en ännu viktigare läxa, att man inte kan förändra andra människor. Man kan inte och man ska inte förändra sättet som någon är på eller vilja att någon ska göra som man själv gör eller tänker.
Det har har gjort mig till en lugnare människa. TACK, det behövde jag.
Alla är som dem är och framför allt som dem vill. Sen så är jag fortfarande extremt emot svarsjuka samt avundsjuka som vissa människor inte kan kontrollera. Fy, finns inget värre än det...
MÄNNISKOR, KONTROLLERA ER!
Le åt varandra, finns inget bättre än och mötas av ett leende från en medmänniska på gatan.

Jag är bäst på pannkakor, så det så.

RSS 2.0