Godis!!!

0-1f8817be62f1770d47edb3ffae3f43f8.png

Godis!!!


Lite smink till blekfis? JA, tack!

096d4d461c61b7c2b0de973d20b9c69c.png

Lite smink till blekfis? JA, tack!


Efter frukost, tänder :)

42f8b165fc153449945b1b55d20995bf.png

Efter frukost, tänder :)


God morgon, frukosttajm.

26f9f6f282ea6f57ec9e79f5e122e175.png

God morgon, frukosttajm.


Ikväll kör vi på bling.

-bb7f877af97a7e39301fa91b5fd0df2.png

Ikväll kör vi på bling.


Fredag.

Nu regnar det lite lätt där ute. Snön börjar försvinna och det är +2 grader... Oj, vad händer liksom...? Jag ska ta tag i disken och bädda sängen, boring.
Kom på att jag gillar paljetter och saker som glänser/glittrar, gör väl kråkorna också? Eller är det skator? Aja, whatever...
   
Kolla Kakan, tubtoppar! Eller ska vi kanske använda dom som kjol? ;)

Kavaj i skinnimitation (L)

Svett

Nu snöar det lite lätt här hemma, hoppas det inte ökar i mängd bara. Jag tvättar och leker allmänt duktig flicka, eller nåt i den stilen. Svettningar och illamående som kommer och går, får konstigare och sjukare symptom för varje dag som går... Haha, lite kul eller NEJ.
Kolla här vad söta saker det finns på H&M, våren kom, kom vår!




Ja, man kanske borde bli blond igen...?

Tidig morgon

Gick upp kl. 06.00, hockeyn som kallade. Ingen snö ute so far iallafall, hoppas det förblir så. Idag är det 3 månader sen världens bästa mormor dog. På något sätt går livet vidare, fast fortfarande svårt att förstå.

Här om dagen var dom gula byxorna på, kanske något för Påsk som kommer snart...

Feber

Suttit hemma hela dagen, febrig. Vad är det egentligen för fel på mig...? Ska dra mig utåt snart. En sväng till affären och sen hem till herrn. Thats my plan for the evening.
Kollar lite somriga kläder, hoppas verkligen resan blir av. Vill shoppa sommarkläder! Nåt i den här stilen kanske:


+ ett nitbälte i midjan för och få bort det där sötsöta.

Älskar färgen och dragkedjan.

Neon Nailpolish

0-433f32e53ca27350120ba976f3ccd7f1.png

Neon Nailpolish


Istappar.







Hett med toffs

50a02e6c3b8a7bde83997760882212a5.png

Hett med toffs


Onsdag.

Jag är trött, hatar väckarklockor. Men vanliga klockor diggar jag helt klart.


Handen håller jag på mormors kudde.

Spagetti med köttfärssås

Jag testade att mobilblogga förut. Gick ju finfint! Det är ju alldeles utmärkt om man skulle råka befinna sig för långt bort från en dator och få abstinens. Mycket bra, mycket bra.
Nu är tanken att jag ska leka duktig flickvän och laga mat. Precis vart och handlat lite. Börjar bli lite varmare ute, man kan nästan gå utan mössa. Men bara nästan då.
Kanske blir en sista minuten i slutet av Mars, får hålla tummarna. Hade vart underbar att få lite sol på sig och få kunna gå runt i bara ben och sandaler...
Har hittat lite snyggt till våren/sommaren som är på väg hem till mig :)




 
 
Nä, nu får jag väl dra mig mot köket.

Ganska mysigt med snö iallafall.





Lätt och få fram dom där cyklarna. NOT.

Testar från mobilen!

2131027889ad5c101246a905446e2edf.png

Testar från mobilen!


En körtel, flera körtlar?

Sen frukost i soffan. Tvn är på och datorn placerad i mitt knä. Ute lyser solen och man kan höra fåglarna sjunga, bra ljud. Det ljudet ger hopp. Hopp om plusgrader. Läkartiden tidigare imorse gick väl sådär, 5 olika blodprover och återbesök... Något seriöst fel på mina körtlar, men vad...? Jaja, ingen idé och oroa sig innan man vet.
H&Ms "sale" sida online är nog det bästa jag vet. Där kan man hitta billig skit, sånt man egentligen inte behöver men kan inte låta bli och köpa. För att det är just så billigt.
Har ett par i svart sammet och dom kommer väl till användning. Ett par i grått kan väl aldrig bli fel. Sen är man ju en leggings älskare och då kan man bara inte låta bli.
NITAR (L) Coolaste armbandet ever, på rea dessutom. Helt okej.

Magens bästa vän

Hockeyn är igång på tv:n men ingen kollar... Det sovs på soffan och shoppingsurfas. Lite te som varvas med ett glas med "magens bästa vän" nämligen den här:

Jordgubb smakar den, lovely. Sommar kan man säga.


Söt topp som jag hittade nu när jag gjorde min dagliga surfning på fashion... Jag kan tänka mig den med ett par jeansshorts. Mumsfillibabba!

Stupidisco

Idag blev jag riktigt överraskad när mamma kom hem. En H&M påse hade hon i handen... Hon hade hittat lite fint till mig! Imponerad över mammas fina smak, då hon valt allting själv (L) Tack söta mamma!


Svart spetskjol :)



Den här koftan påminde oss båda om mormor (L)



Kjolen tyckte mamma jag skulle ha på mig när jag går ut på "disco" HAHA söt hon är...

I dont like MONDAYS


Päron/Kiwi

Softar sönder och värmer mig vid elementet. Termometern står på -20 grader. Inte och leka med, fast man börjar bli rätt så van. I glaset har jag den här:
Helt okej är den, finns godare med just idag så funkar den bra. Bra grejer för magen. Päron/Kiwi. Godast so far är Mango. Funderar på att gå ut och göra en snögubbe. Länge sen nu, ska kolla på det. Eller kanske en snölykta, mys det där.


Söndag

Tack mormor för solen. Idag har jag skottat som en galning. Ganska mysigt ändå.

Seasons come and go. Summer turns to snow. You have to leave I know.

Kl.10.00

Klockan 10.00 släpptes Sonia Rykiels vårfina kollektion på H&M. Klädtönt som jag är var jag ju tvungen att vara uppe då och köpa lite. Bara lite.



Ute så är det snöstorm. Undrar hur jag ska komma hem sen...?

Halsband

Hittade även detta alldeles underbara halsband idag (L)



Kommer lätt att åka på ikväll.

Syskonmys.

En sväng till Frölunda Torg blev det. Dom tjatade hål i skallen på mig om det så jag hade inget val. Frölunda it is. Var very nice dock, ombyggt och fint. Fast långt ifrån klart. McDonalds besöket stod högst upp på listan. Syskonmys med andra ord. Nu är vi hemma och alla fryser tårna av sig. Nu får det räcka med snö. Lagom är bäst, gäller även snö.
Hittade lite fint när jag kikade på H&M. Fejkiga skinnbrallor och en söt topp. Skön färg på toppen, det var den som lockade.
    
Sen att det var på rea skadar ju inte. Rea hunter, thats me. Imon är det tjejkväll, längtar. Får hitta nån fin outfit tills dess!

Friday.


Detta kan man fördriva tiden med.


Testade på att göra ett "kläd-collage" :) Oh my God vad skoj! Kan ju sitta med det i flera timmar. Här är mitt resultat iallafall. Lite lagom jag sådär.

Figurformande?

Dags och testa lite nytt tänkte jag. Figurformande olja med rot från Frossört. Den ska tydligen sedan lång tid vara välkänd inom traditionell kinesisk botanik och visa positiv effekt på silhuetten. My ass tänker jag då, ofta kofta. Men vi ger den ett försök.

Den ska skakas innan användning.  

Jag tänker attack på mina lår och min rumpa.
Masseras in, känner inte av nån direkt effekt men efter 5 min så stramar det åt och huden känns varmare... Hmm, kanske var nåt iallafall? Återstår och se.

The Garden Collection by H&M

Så fort jag fick syn på detta så tänkte jag att det kanske skulle vara något för min trädgårdstokiga vännina! Yes DU, Kakis :)
Massa fina plagg! Så fort dom kommer ut så får vi gå på jakt :P
Här kommer ett urval.








Det är minst sagt mycket färg. Men man ska våga tycker jag.

Torsdag.

Nu har jag vart med om det. Inlägget jag skrev på, försvann. Boring.
Idag är en trött dag. Jag var upp halva natten och torterade mig själv med hockey. Men vad gör man inte för och vara en snäll flickvän. Sen att jag somnade efter 20 min, det säger vi inget om. Soffan är klart den bästa platsen att somna på. LÄTT. I love soffan. Sen att den inte gillar mig, ont i ryggen idag. 
Kollat runt på lite shopping nu. Som vanligt, hittat massa fint...  
    
Diggar the dress, fin färg plus att man kan ha nåt coolt bälte i midjan. Nice!
Nu säger dom på nyheterna att det ska snöa mer idag, okeeej. För min del räcker det. Fast ju kallare vinter desto varmare sommar sägs det. Så jag hoppas.

4



Alla hjärtans dag presenten eller man kanske ska säga 4 års presenten. Tiden går fort när man har roligt. Eller, nåt i den stilen iallafall.  

Sale

    

Ibland hittar man fynd. Här är tre jag letat efter, äntligen hittat i min storlek. Över billigt dessutom. Inte fel. Känns bra nu!

Lets go grandma style





Mormors blusar som jag har tagit över. För stora för mig men jag kör på oversize med ett bälte i midjan. Funkar mycket bra. Känns bra :)

Something new, something blue?

För och göra min garderob lite mindre tråkig så var jag bara tvungen att få in lite nytt och fräscht i den. Borde väl genomgå en rensning snart. Ett stort projekt med andra ord. Fast kul. Man kan hitta guldkorn. Eller bara undra, varför köpte jag den där?!? Alltid lika underhållande.

Så söt, helt i spets. Kanske kan kombineras med nåt lite mindre sött.

Grå bikerjacka. Så användbart. I love it (L) Märker nu att jag har fastnat för jackor av nån anledning... 

Får man bjuda på lite färg kanske? Ja, tack. Hoppas bara att den sitter lika fint på.
    
Snygg markering på axlarna. Ska användas som klänning med ett par coola strumpisar till :)
Leggingsen vet jag inte alls varför... Men är man leggings FREAK, så är man.

Tisdag




Tisdag idag. Snöar lite lätt i Göteborg. Ganska så mysig med endå inte. Mina alla hjärtans dag rosor. Kärlek eller nåt i den stilen iallafall (L)

Pink Stripes




Fått av farmor. Oversize, my kind of thing. Ett stort plus att den är rosa/creme. Alla hjärtans dag kan ta sig i röven. Eller inte. Jag vet inte just nu. Vet bara att min garderob fortfarande är boring.

Svart Lack.

    
Svart lackkjol, kort och tajt dessutom. Very nice, om man kombinerar den med en lite lösare topp eller tunika. Vi får väl se hur den sitter på, risk för trosshock. Fast sålänge man är mörkhårig så går det bra. Det är okej, brunetter får göra lite hur dom vill. Skönt.
Ett par liknande shorts i svart lack med dragkedja bak på ryggen är också på väg med posten. Kan vara lite farligt men sålänge det kombineras rätt så tror jag att jag kan komma undan med det. Kan Kylie Minogue få till det så kan nog jag också.
    
Fast mina är ju några decimeter längre. Och svarta.

Zero Inspiration...

Nyduschad. Jag har noll koll på vad jag ska ha på mig. Ingen inspiration alls, min garderob är tråkig. Trots att den spricker, finns inget där. Tragiskt.
Tror jag ska gå runt i mjukisbyxor och mjukiströja hela kvällen, bara för att. En strejk mot min tråkiga garderob. Nu får den ta och trolla fram nåt fredagsfint åt mig.



Online shopping kan vara farligt.






Something for the spring maybe.

Virka


Oj, oj, oj... Denna snygga baddräkt/bikini ska jag försöka få min mamma att virka. Inte dåligt, nu hoppas vi på en VARM sommar 2010.

Pink leopard.



Detaljer med kors.
 
10 min tills vagnen ska gå. Kan vara farligt att gå in på en affär under tiden.

This I dream about.



Nu ska det käkas. Jag har vart duktig flickvän/kock. Jag vill ha den där toppen. NU.

Jag kan inte få nog av det gröna


Byxdress




Cool färg, cool modell med lite genomskinligt axelparti. Byxdress är något min coola vän K diggar!

Blueberry


Nu dricks det en sån här. Jättegott!

Todays outfit - a few days ago...




Så här ser dom ut på.






                                

Väst


Päls och quiltning.

I love it.


Fått av pojkväns farmor. Värsta snygg, I die.

NU


Har jag ett begär som måste stillas.

En ny tunika.



     Min nya favorit (L)

Mumsfillibabba

  

  
Snart i brevlådan får vi hoppas.

Det mintgröna på.






Denim

  

I like it



Pretty pretty.

Ny shopping (L)



Extremt bra push-up effekt :P


Jag och leggings... (L)


Grått.




Lite färg skadar aldrig...





Princess




I WANT IT. I DIE.

Äntligen (L)


Nu har jag hittat mitt mintgröna nagellack (L)

Something for me



Världens gulligaste grodring (L)

Så mycket mysfint

    

    




Shoppingtarmen är helt ur balans!


New stuff





Randigt.





Cute.

Göteborg by day.




Söt plogbil.





Cooola

    
I want them. I die. Snackade med världens bästa vän för några timmar sen, mys på hög nivå.

Ja eller Nej


Göteborg igår.













Mysigt.

Nya väskor

Lila med nitar.
Lila med nitar.



Rosa.

Dagens läpplook


Heja ROSA nu i vinterkylan.

My new dress




My silver dress.

Nagellook of the day.






Pretty pretty

    



I want them all.

RSS 2.0