Thursday

Dags för lite torsdag. Idag så har regnet tagit över och det är minst sagt grått... Jag valde att ta mig en promenix och paraplyet fick komma till användning.
Dagens planer är att hämta ut biobiljetter för ikväll så ska jag på en dejt. Uuuh... Sen så ska jag även hämta ut ett paket som har väntat på mig alldeles för länge. Kanske kan finnas något trevligt där i som man kan ha som "dejt-outfit" ikväll.


Underbara klänningar men NEJ, inget sånt på ett tag.

Puder

Det hade inte vart fel med en tubtopp i rätt typ av hudfärg...

Olay

...Beauty Fluid. Nu ska ja testa den hade jag tänkt. Är mycket dålig på att smörja in mig i fejjan så nu ska det äntligen få bli ändring på det. Jag tror på den här krämen, hoppas den tror på mig tillbaka.


Onsdag på schemat

God morgon. Jag är tröttnos idag, igen... Inget nytt. I eftermiddag så har morfar en vårfest på sitt boende. Kommer bli riktigt spännande... Det är planen för idag iallafall.
En morgonpromenix lyckades jag få till även idag. Mycket nöjd över detta. Börjar få upp konditionen, sakta men säkert...
Från och med idag så inför jag även den här månaden ett så kallat köpförbud. Ingen shopping! Man får titta, man få drömma, man får längta men man får inte köpa... Underbart att få utmana sig själv!
Så drömmen jag hade om att få köpa den här klänningen förblir en dröm. Känns bra.

Tisdag - DEN ROLIGA

Tisdag - Den långa dagen. Vi får väl se hur långsamt det går idag. Ute så är det riktigt grått och ser ut att börja regna vilken sekund som helst.
Tvekade i morse om jag skulle promenixa eller ta vagnen in till jobbet men så kom jag på en sak... Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Wohooo, så jag tog mig ut och promenixade. Nu i efterhand så känns det mycket skönt.
Nej, nu ska jag se till och starta dagen. Yeah, here we go...

L´oréal

Jag tänkte att jag skulle testa en ny foundation. Har funderat länge på "True Match" så nu var det dags att testa...

Monday morning...

Jaaa, vi kör på måndag. Fy, så segt... Idag känner jag mig helt efter på alla sätt. Jag skyller på tidsomställning. Japp, en timma kan få en att flippa ut totalt. Galet men sant.
Planer för dagen är ett doktorbesök och jobb som vanlig. En promenix till jobbet lyckades jag fixa till. Jobba på konditionen, kan behövas.
I natt så var det en del regn på g men nu så börjar solen att komma fram. Mycket trevligt.


Sjukt snygg klänning. I want it, I die.

Hello to you

Röda läderbyxor... Jag tror inte att det kan bli så mycket bättre än så. Inte om man frågar mig iallafall. Den enda som jag kan tycka är lite klurigt det är att jag inte vet vad man ska ha till...?
Som damen nedan har en vit blus men det tycker jag bara blir fel på något sätt. Vi får väl se om jag kan lyckas hålla mig borta från dom eller om det inte går att avstå...
Ute så snöar det idag... Lite mindre kul men vad ska man göra. Hoppas på april månad blir lite roligare. Lite soligare kan man alltid önska sig.
Imorgon är det dags för en ny vecka, nya möjligheter. Jag har lite mindre ont i magen så det går framåt. Jag har druckit te med ingefära. Ett mycket bra tips måste jag säga!


Budget

Jag tänkte att jag skulle testa make-up från H&M.

Give it to me...


Jag tror att det blir den här idag. Jag vill ha ett beige bälte till den, som markerar midjan. Underbart...

Friday

Wohooo!!! Fredagstajm. How happy I am.
Idag så har jag fortfarande ont i magen och mår illa, inte bra.
Tagit en promenix i blåsten, mycket bra och ambitiöst.
Nu sitter jag här och slurpar på lite bubbelvatten. Jag har kex också... Mmm, kex. Eller inte. Det ska tydligen hjälpa mot magont och onda saker som inte vill ge sig.

Hur cool är inte byxdressen med fransbältet... I like it, I die.

Flowers

Jag har alltid vart mer eller mindre "anti" blommigt då jag har upplevt att det är lite töntigt och tantigt men den senaste tiden så är det något som jag dras mot... Blommor helt enkelt. Roligt det där, hur man ena dan kan tycka något är helt fel för en och nästa byta håll helt och hållet. Det här kan ju liknas vid mycket annat i livet.

H&M 99 KR.

Ginafun

Lite nytt i garderoben... Det är dags att visa armarna tycker jag. Har alltid haft problem med mina spinkarmar men tänkte att jag skulle övervinna mitt komplex nu i vår.



Thursday

Torsdag morgon på agendan. Känns pytte lite bättre i magen men fortfarande är jag helt väck... Lite omtumlad efter morgon promenixen men det funkar. Blåser lagom mycket ute så man får kämpa med att inte välta omkull...

Tror att det blir denna idag. Happy.

Pocahontas

My latest shit.




Ti si jedno govno.

Jag är inne i en smyckesfas... Det går i vågor det där... För ett tag sen så var det bälten. Nu är det smycken. Smycken i turkos är ännu bättre. Det bästa som finns i smyckesväg helt enkelt. 
Något som är mindre kul är att jag har ont i ryggen. Tror att det beror på mitt illamående och att jag spänner mig. Hoppas på bättre magdagar snart... Vore även gött om solen höll i sig.
 

Lunchtajm

Det blev lite småshopping på lunchrasten. Av den anledningen så är lunchraster farliga... Man gör ibland lite smådumma saker. Jag skyller på att jag jobbar i stan och har svårt att hålla mig undan alla affärer.



Nu vill jag bara hem och pröva alla saker och leka att jag är söt tjej.

Onsdagstajm

Idag är jag en tröttnos. Illamåendet finns kvar och även det onda i magen... Jag hoppas verkligen att det går över under dagen. Finns inget värre än och må illa.
Som vanligt tvingade jag mig själv till en morgonpromenix in till jobbet. Vid Centralstationen hade någon spårvagn pajat och allt stog stilla... HAHA. Då är det skönt att man valde promenixen. Äckelspårvagnar... Klibbiga har jag upplevt dom sista tiden eller så är det bara jag som svettas för mycket.
GE MIG MOTIVATION.
Jag skulle behöva en brottningsmatch känner jag. Vill så gärna ta ut lite ilska. Blir alltid så mycket piggare då. Åh, jag är sjuk i huvudet.


Jag vill vara Pocahontas i håret.

The girl.

För och känna mig extra tjejig och mera turbo-kvinna så kör jag på rosa lack. Det behövs ibland. Just nu så är det så...


The belt

Mitt nya "toffs/läder"-bälte. Jag är inne i en bältesfas. Så är det ibland.
Kul att vissa människor är sååå AVUNDSJUKA så att det går ut över deras beteende. Fantastiskt att dom tror att deras nonchalans kan "straffa" en...


-

Han äntligen hittat en klänning som funkar med "toffs-bältena" som jag har blivit förälskad i...


Alt Dress

Tisdag. Den långa dagen. Jag mår illa. INTE BRA. Jag tvingade mig själv till en promenix och här sitter jag nu helt utmattad... Vi får väl se hur den här dagen blir.


Jag funderar på den här med ett läderbälte till och ett par grova boots... Jag tror att det skulle kunna vara en riktigt "jag-outfit" med rätt detaljer.

Shorts

Hur söta är inte dom här shortsen då... Åh, påminner mig om mormor av nån anledning. Don´t know why... Bara är så I guess.

Cava Dress

Den är alldeles perfekt. Både skärning och färg. Jag vill ha... Kanske skulle kunna vara något för bröllopen...? Dock så tror jag att den är lite för ljus...
Nu är det iallafall dags för en ny vecka. Jag är lite tröttnos men jag hoppas att det är något övergående. Som vanligt så utmanade jag mig själv med en promenix in till jobbet. Gött mos. Grått väder och det blåser. Ingen höjdare men så är det ibland. Nu ska jag ta mig en kopp te och påbörja denna underbara måndag.



Moggi & Spring Rock Red

Nu blir det promenix in till stan. Woho, I likey.


BRIMI

Oh my GOD Im in LOVE.

Friday fun

Äntligen dags för fredag. Yeah... Jag är i stort behov av en sovmorgon men snart så. Överraskades av snö när jag vaknade i morse, jättekul verkligen. NOT. På väderfronten går vi verkligen inte framåt.
Som vanligt så blev det en promenix till jobbet. Lite seg idag och halvhostig men annars så...
Börjar vänja mig vid min nya frisyr och det känns gött.

JAG VILL KÖPA!!!

Četvrtak

Torsdag, woho! Som vanligt så började jag dagen med att ta en promenix till jobbet. Idag var det kallt, går himmel... Tror att det kommer att börja regna snart. Fast helldre det än snö... Tydligen så ska det snöa på fredag mellan kl. 12-13 om man ska tro på väderprognosen.
Jag har inget mer och säga, boring. Jag vill ha sovmorgon och bara slöaaa... Shoppa hade vart kul också.

Hej ONSDAG

Onsdag. Jag har promenixat. Det var lite kallare idag men solen lyser så det kan aldrig bli fel. Idag så har vi casual outfits på jobbet. Mycket bra men framför allt mycket skönt. Man drar bara på sig ett par jeans och man är ready to go.
Igår så gick jag 9546 steg. Jag är nöjd. Sen så vet jag inte vart man ska ligga på för att det ska anses vara "normalt" och att det inte ska klassas som att man går alldeles för få steg...
Nu till något helt annat. Ibland så tycker jag att min svenska är helt kass. Att jag inte riktigt får ihop grammatiken. Invandrar-genen hänger över mig. Jag borde plugga mer svenska.
Nu ska jag ta mig en kopp te och börja jobba. 

AIDA



Apcoola.

Tisdag

Ja, men vad trevligt med lite långtråkig tisdag... Jag har iallafall tagit en promenix till jobbet idag. Har även fått en stegräknare så jag är överlycklig. Lite efter är jag, jag vet... Var inte stegräknaren "inne" för ca. 3-4 år sen...? Men så är det, jag är efter med nästan allt.
Idag lyser solen så jag känner att våren är på g. Inte en dag för sent...
En A-linje formad klänning... Är det också 3-4 år gammalt eller kan det funka idag... ? Jag vet inte, ingen åsikt kring detta.



The cardigan

Lite halvballa... Mycket praktiska om inte annat.


Monday Morning

Hej på dig måndag. Jag är tröttnos men jag orkade med en morgon promenix på 30 minuter så jag är nöjd. Lätt värt det... Jag blir lagom mycket piggare av den än och sitta på en vagn med massa människor... Åh, det är verkligen hata på den biten.
Iallafall, jag vill ha den här. NU.

-

Kortklippt och nyblonderad. Jag vet inte alls vad jag tycker om det... Men så är det ibland.

Friday

Då var det dags för lite fredag. Mycket uppskattat och snart är det även helg på riktigt. I likey. Jag är i behov av en ordentlig sovmorgon.
En morgon promenix blev det idag. Riktigt skönt väder, 30 minuter på ett ungefär. Alldeles lagom en tidig morgon... Tanken är även att jag ska hitta nån hårfärg idag och göra något åt min galet vackra utväxt. Thats the goal for today.

Toffsar...

...Att ha som bälten, OMG jag tror att jag dör! I want it, I die.


Thursday

Tajm för torsdag och det regnar med inslag av snö. Det blev ingen promenix till jobbet, det blev en full spårvagn... Jag hatar fulla, varma spårvagnar som gör att man svettas...
Iallafall, det som är positivt är att det snart är helg. Woho! På tal om absolut ingenting så kör jag på kjol idag. Long time ago man hade det sist. Torsdagar känns som en kjol dag så jag satsar på det. Får väl utvärdera hur det känns under dagen.

Vad sägs om en body...?

Onsdag på agendan

Onsdag och vi är mitt i veckan... Känns skönt. Idag så blev det en promenix till jobbet igen, jag ger mig inte. Bara och kämpa på! Känner noll dragningskraft till spårvagnen på morgonen... Varmt och svettigt och för fullt. Ja, tack till en morgon promenix.
Idag så är vinden på g känner man, blåser kallt men ändå är vi uppe i plusgrader. Det går framåt, temperaturmässigt iallafall.

Jag gillar, speciellt mönstret.

Tisdags tråååk...

Då var långa tisdagen här och helgen känns sååå långt borta... Det blev en promenix till jobbet idag också. Känns mycket bra, nu är man på g! Nu sitter jag här med en kopp te och försöker få mina byxor knäppta... Antingen så har jag gått upp i vikt något extremt eller så har jag en tendens att köpa lite för tajta kläder. Jag hoppas att det är det sistnämnda...
Känner även att jag skulle vilja ha nån typ av förändring nu, något nytt i livet men jag vet inte vad. Min motivation börjar sakta gå neråt när det kommer till vissa faktorer. Men man kanske bara är bortskämd, allt kan inte alltid vara på topp. I guess.

Kanske en klänning for the wedding?

NOTO

Ännu en "Indian-klänning" som jag har fastnat för...


Tassel

Jag är toffstokig!


Ponedeljak

Då var måndagen på plats. Hurra, ny vecka... Nya möjligheter! Eller hur... Tänk om man var så positiv... Iallafall, idag var jag en duktig idiot och tog mig en promenix till jobbet. 30 minuter gick kalaset på. Alldeles lagom skulle jag säga. Man känner sig lite piggare än när man åker spårvagn med en massa andra människor i värmen.
Tanken är ju att det här ska bli min nya grej. Återstår och se hur bra jag följer den bara...
Nu blir det en kopp te och så ska man väl ta sig i kragen och börja "jobba" lite.

Party Suit

Hur ball är den inte då?!?


The skirt

Kan det här vara "jobb-kjolen" som jag har letat efter...?!? Den ska ju vara lagom lång, lagom tajt och inte minst lagom kontorsbra helt enkelt.


Pocahontas

Jag älskar fjädrar!

Friday

Friday! Hurra... Här kommer helgen, snart iallafall. Det enda som jag har inplanerat är en sovmorgon, underbart. Känner på mig att det kommer bli en seg fredag, mycket terror som väntar.
Byxdress, ge mig tack.

PANTS

Jag tror att chinos förknippas med vår. Nu är det dags för vår tycker jag... Så då är det även dags för chinos. Mycket bra, 1+1 = 2 i det här fallet.



Time for torsdag

Hej torsdag. Jag är superseg... Minst sagt tröttnos. Ute är temperaturen +1 så det är alltid något att glädjas åt. Jag kör på en banan såhär på morgonkvisten, orkar inte med nån frukost.
Har spanat på apballa bälten nu under morgonen. Inte bra.


Tights

Varför kan inte saker bara finnas i lager när man verkligen vill ha???

God morgon

Då var vi mitt i veckan. Skönt det... Idag så har jag inget kontorsjobb utan jag ska iväg på kurs! Wohooo, det här ser jag verkligen fram emot. Tror det kan vara gött och sätta sig ner och få anteckna lite och lära sig... Vi får väl se hur det blir.
Har hållit mig borta från shoppingen också så jag känner mig nöjd. Det här kan bli en bra onsdag eller så kommer det bli helt katastrofal. Det kan aldrig vara mitt emellan när det kommer till mig utan det är alltid svart eller vitt. Aldrig grått... Det är iofs skönt för grå är en färg som jag gillar lite mindre.
Iallafall, jag vill bara ha den här toppen... Men neeej... Man kan inte få allt.

Tisdags tankar.

Hej långtråkiga tisdag. Nu ska vi se hur det här går... Jag är tröttnos och jag sverttas. Jag hatar att svettas. Min dunjacka tar för tillfället livet av mig. Fast det kanske bara är ett "bra" tecken...?!? Varmare tider på g får vi hoppas...
Jag har iallafall bestämt mig för ett "köp-stopp" av onödiga tjejsaker fram tills nästa lön, dvs 25 mars. Det ska väl inte vara några problem tänker jag. Vi får väl se...
Tanken är att ju äldre man bli desto kortare hår ska man ha och desto mer pengar på kontot. Eller? I mitt fall växer håret och jag gillar att spendera. Illa.
Men det kan väl inte skada om man tittar lite...? Åh, jag suger.

Hur söt är inte toppen...

RSS 2.0