BATIK

Hittade mig en riktigt söt topp igår som även blev invigd under en kvällspromenix i storstaden. Underbara stad... Ball med batik tycker jag. Även en skön färg mot brännan.


SHOPPING

Shoppingen i Stockhom är inte fel alls! Inte alls... Jag hittade en jättesöt "fotsak" eller det är ju ett armband egentligen men jag har den på foten istället. Tycker jag är jättesött!


GRIPSHOLMSVIKEN HOTEL & KONFERENS

Nu är det mys-tajm. Efter lite golf så blev det lite mat och nu är det dags för lite myyys... Jag älskar hotell! Finns nog inget bättre än det... Så KUL!!! Detta är jättenice och ligger grymt mysigt till.






JAG ÄLSKAR DETTA!!!


TEA TIME

Är det något som Turkarna är bra på så är det te! Därför så köpte jag med mig lite hem... Så nu har jag mysig tea-tajm med mig själv. Ibland är det precis det som man behöver... Lite me-tajm.

3

Resans 3 favoriter, after sun, after sun samt lite olja på det. Underbar mix.


RYYYNKOOOR NEEEJ TAAACK

Jag har köpt mig en ny ögoncreme som jag ska utvärdera tänkte jag... Brukar aldrig använda ögoncreme men min kära mor gjorde mig påmind om att det kanske är dags nu... Är ju trots allt över 20 nu... FY FAN. För varje dag känns det som om man tappar något. Eller så är det kanske bara en dum känsla, jag vet inte. Jag vet bara att jag vill ha "det" fortfarande... Inte vill man tappa något. Sen så kan man ju inte tappa något som man inte har haft heller... Haha... Nu får det vara nog. Brutal sol här nere... Jag gömmer mig i lobbyn och snart blir det ett svalkande dopp. Heja 40 grader, eller inte.

SUNSHINE

Igår var det pool-häng hela dagen och idag blir det stranden... Jag svettas, typ 40 grader här varje dag. Minst.

TORRIS

Finns bara en kräm som hjälper en torris som mig!!! Essex, världens bästa sak!!! Och jag tog inte med mig den till Turkiet... Och jag är TORR! Ingen bra kombination...


I LOVE THIS

Så positivt överraskad jag är när det kommer till Turkiet och allt runt omkring... Maten, människorna, vattnet osv... Hit vill man definitivt komma igen.


En Ali Baba - Turkisk gryta

SWETTISH

Jag som är en sån moster-svettbomb har hittat en grym grej. Spray till fötterna när man har på sig tygskor utan strumpor... AWESOME!!! No more swetty-times in the shoes liksom. 10 poäng till den här produkten alltså! Woohooo!!!


JAG FRYSER INTE IALLAFALL

Turkiet i ett nötskal. Värme och blått vatten.

KOSMETIKA I STORA LASS

Jag har funderat lite på hur mycket skit man egentligen behöver när man ska utomlands... Eller att man tror att man behöver... Jag har köpt på mig ett ton men har inte ens använt hälften... Och här har det ännu mer och coolare produkter... Typiskt det där, att man aldrig lär sig.



DOFT

Parfymen som gäller på redan är "Almond Coconut" by Laura Mercier. Wonderful!!! Luktar sommar utomlands...

FRAMME

Turkiet är underbart, mycket varmt. Över 40 grader varje dag... Jag är lycklig men svettas.



FRUKOST/BRUNCH

Tidigare idag så blev det en tripp till Egg & Milk i Linné, apmys är bara förnamnet. Jättegod och mättande frukost/brunch... Passade på att inviga en rosa topp/tunika... Samt min söta body som jag hade under.




PLAGG

Gårdagens val på oanvänt plagg. En tunika liknande sak skulle jag väl säga...



PINK

Rosa, igen. Den här gången på armband. God morgon förresten... Jag är aptrött men måste vara uppe och fixa i ordning allt som ska fixas... Seg i huvudet. Nu blir det te och sen blir det frukost i Linné!



LIPGLOSS

Nu känner jag att det börjar bli dags att hoppa i säng... Är över-hypad på något sätt och har svårt att varva ner, inget nytt för och vara mig iofs men ändå...
Hittade ett helt ekologiskt läppglans med olivolja på Apoteket för någon dag sedan och kör stenhårt på det. Jag tror att det kan vara bra att ha på sig i solen. Färgen är det inget fel på heller, lagom mycket helt enkelt.

PEACOCK

Jag tror inte att det finns något coolare mönster.


LOVE

Halsband. Rätt färg, rätt form, rätt style. Helt rätt med andra ord.


WHITE

I förra veckan så hittade jag mig en alldeles underbar topp, helt i silke. Detta för enbart 99 Kr på rean... Det där kallar jag fynd! Apbra! Det blev en invigning på den i helgen. I likey till tusen.



EN STRANDVÄSKA

Jag har hittat mig en bra strandväska, eller för och vara helt ärlig så har jag mer eller mindre snott den från morsan... Jag som älskar saker i linne kunde inte låta bli väskan med röda detaljer. Åh, jag tror att jag kommer att stortrivas med den!



THE RING

Zebra-ringen som jag så fint kallar den. Fick den av mamma i förra veckan! I helgen så invigdes den... Jättesnygg till färgglada naglar. Mycket effektfull med andra ord. I likey.


TURKOST

Jag som älskar turkos på smycken, jaa... På allt egentligen, kunde givetvis inte låta bli att köpa dessa när jag såg dem i butik. Tror dem kommer att passa perfekt till Turkiet.



CONVERSE

Det var som hittat! En enda storlek kvar, MIN! Samt halva priset... Det var ett tecken! Apsöta, tycker jag iallafall.




NEON

Igår var det dags för mig att åter använda mina högklackade neon skor... Oh, my GOD. Minst 5 år gamla är dem... Har funderat så många gånger på att göra mig av med dem men är så glad att jag inte har gjort det! Apballa var dem igår, lyste i natten! WOOHOO!!!


EARRINGS

Tjenare söndag och regn! Inget sommarväder här inte, men vad gör det... Regn funkar det också! Jag tror att man får försöka att se något positivt i allt, även om det i vissa fall kan vara svårt.
Här om dagen så hittade jag mig ett par färgglada örhängen. Så min stil va, ge mig färg så är jag nöjd.


SANDALER

Såhär innan man ska åka iväg så passar man på att köpa på sig lite nytt... Jag har hittat mig ett par snygga sandaler. Turkosa, min favorit.


ÄNNU MERA SHOPPING

Passade på att förbeställa lite grejer innan resan, alltid så mysigt när det väntar ett paket på ens plats på planet! Nu känner jag att jag börjar få lite resfeber och lite pirr i magen-känsla... Kul!

Kokos-body butter. Oh, my GOD... Finns inte någon bättre doft när det är sommar utomlands.

Den här grejen ska förhöja brännan! Ytterst bra nu när jag går all in med solningen.

Lite bronze-puder, så fint när man har fått lite färg i ansiktet samt ett rosa glans till läpparna. ÅH!

KALAS

I veckan så var det kalas och då passade jag på att inviga en underbar klänning samt en stickad tröja i vitt.




KLÄNNING

Den här klänningen har jag velat ha aplänge men på något sätt så har jag inte lyckats köpa den... Varje gång jag ser den så blir jag ändå sugen... Kanske är ett tecken av något slag. Ett tecken på att man borde köpa den eller kanske pröva den och se om det kan vara något? I vilket fall så vet jag att jag har ett ton med klänningar hemma och att denna gott kan vänta men jag dras till den tråkiga, beiga klänningen...


DOTS

Åh, vad det är kul med prickar just nu... Inne i en "prick-fas" om man nu kan vara det vill säga. Det tror jag att man kan... Iallafall, igår så fick jag en topp av mor min, en topp som hon har "vuxit ur" och som jag så fint fick ärva. Passade då på att inviga den som dagens oanvända plagg. Ytterst söt!


MOSQUITO

Underbar dag på stan med mor min... (L) När hon och jag kommer igång med shoppingen... Jaa, då är vi farliga minst sagt! Mindre kul med regn och kyla men nu kan man ana att solen försöker att komma fram... Det gillar vi!
Min absoluta favorit som jag inte kan vara utan när jag åker utomlands, myggmedel. BÄSTA!

SUNSHINE

Jag kommer att gå all in när det gäller solandet nu i sommar... Jag vill vara fetbrun när jag kommer hem från semestern. Därför så har jag investerat i en sololja med solskyddsfaktor 0... Wooo... Jaaa, stekaaas...

GOD MORGON MAJORNA

God morgon från mor och far! Så mina småsyskon har tjatat om att jag ska sova över... Igår kväll så var det dags. Fick sova i min gamla säng, lite mys sådär.
Insåg även igår när jag kollade i min sminkväska att allt tyvärr var halvslut så jag köpte mig lite skit. Lika bra och ha lite fräscha grejor när man ska iväg på semester.

No. 430

Nytt lack för sommaren. Följer givetvis med till Turkiet och igår var det invigning. Fett nice kulör. Passar bra på lite solbruna händer...


NEON-ROSA

Ja, rosa i alla dess former och kulörer eller vad man ska säga... Ja, det är min nya grej. Jag passade på att roffa åt min en neon-rosa bandau-bh, sånna som jag älskar så starkt. Passar till så mycket nu när det är sommar!

THE RING

God morgon! Idag är jag uppe liiiteee senare, börjar slappna av på riktigt och sova längre. Snart kommer det att kännas som semester på riktigt...
Det enda som är lite negativt är att det bara är 14 grader ute och grått.
Ännu en av mina födelsedagspresenter. En ring, jättefin!



NATTLINNE

Kolla in nattlinnet... WOW. Fast jag hade tänkt att använda det som ett vanligt linne över ett par shorts typ... Very nice skulle jag tippa på!

THE BAG

Invigning av en väska som jag har haft i minst 2 år... Galet. Jag gick all in och invigde den och jag måste erkänna att den känns mycket bra på axeln. En 10a nu såhär i efterhand.




BOMBSHELL

Min alldeles underbara "Bombshell-BH" som jag är så nöjd över att jag provade... Vilka tuttar man får! Helt fantastiskt... Jag tror att den från och med idag är min käraste ägodel.

Sen att den är neon-färgad skadar inte heller. Mer förhöjning av min bränna, WOOHOOO!!!

PINK AGAIN

Igår blev det ännu en rosa outfit! Galet vad jag dras mot det rosa hållet... HAHA!


NECKLACE

När jag såg den... Det var kärlek vid första ögonkastet, eller vad man nu säger. Färg-explosion!!! WOOHOOO... Jag har i dagsläget inget ballare halsband, det här tar alla priser.



HATT

Jag har köpt mig en hatt. En underbar hatt som jag ska ha på mig i Turkiet. Slipper man få solsting och alldeles för blekt hår... Fast jag vill ha solblekt hår. I love it and I älskar min nya hatt aswell. Det får bli en kombination med hatt och utan hatt ibland.
 

PINK

Gårdagens val på outfit blev en rosa klänning. Jag fick den av mor min förra sommaren och tanken var att den redan då skulle invigas men så seg som jag är så dröjde det ju... Jag trodde inte så starkt på klänningen men efter att han haft den på mig en hel dag så tror jag mer är bara lite på den! Den är apball!!!



HELMET

Jag är verkligen skadad. Jag har semester men jag har ändå vart uppe ett tag nu redan... Galet det här. Får hoppas det löser sig snart och att min kropp vill ta emot en sovmorgon!
Ännu en av alla mina födelsedagspresenter, den säkraste av dem alla skulle man kunna säga. En hjälm! Nu ska jag bara fixa min cykel...


GOLD

Kolla in dessa balla, Afrika-inspirerade örhängen! Jag bara älskar dem, så fett snygga. Helt rätt style på något sätt... Jag kunde inte låta bli att köpa mig ett par.
Lätt att dem följer med till Turkiet. Där lär man ju i och för sig hitta liiiteee balla smycken... Farligt det där!


HAWAII

I fredags var det dags för årets upplaga av Hawaii-fest. Apnice, speciellt när alla går in för det! Sjukt bra outfits blev det och även en del Hawaii-musik... Bastkjol fick man ju självklart ha på sig en stund.
Valet på outfit blev en mönstrad klänning. Det var det mest "Hawaii-lika" som jag hade i min garderob så det fick funka! Självklart så blev det även ett Hawaii-halsband.



BIKINI-PANTS

Jag har inhandlat ännu ett par bikini-trosor. Dessa har jag spanat på under en längre tid men här om dagen så var dem på rea och då var det givet! Bara till och köpa!
Sen att mönstret påminner om Missoni är inte fel alls det heller...



SEMESTER

Nu har jag äntligen fått min efterlängtade semester men jag har nog inte riktigt smält det ännu... Tror fortfarande att jag ska till jobbet imorgon men icke det! Det är helt fritt fram att sova precis hur länge man vill... WOOOHOO!!! Det är inte dumt alls!
Lite längta-känslor börjar jag nu få för Turkiet också. Ska bli riktigt spännande och mys och bara få komma bort lite och byta miljö. Viktigt det där.

MIAMI

Den här vill jag ha! Neon förhöjer brännan och det kan jag behöva... Skulle nog passa till ett par jeans-shorts vill jag tro.

GOLD

Stelt halsband. Jag älskar stela smycken. Invigning på det idag också!


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev en blus. En cool sådan, lite safari skulle jag vilja säga. Kände mig apsöt i den iallafall, det är ju det som är det viktigaste!


PLAGG

Dagens oanvända plagg. En t-shirt.



CORAL ROSE

Vi alla fick en present av chefen. Underbart! Jag fick manikyr... Åh, galet fina naglar har jag nu iallafall...

GUESS WHAT?

Min favorit present ever. Det finaste, en klocka of course.



PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev en alldeles underbar blus... Sjukt soft att ha på sig så det innebär ju ett stort plus. I love it! Tror starkt på den i sommar.



BUSTIER

Skön färg. Skön form. Jag tycker det passar så fint till linnen och toppar som har bred urringning i sidan...


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg. Beige. Min färg. Mycket användbart plagg, har en i svart också.

TOPP

Igår så tog jag mig en drink, en Mojito för och vara mer exakt. Very nice! Ibland så behöver man bara en drink... Jag passade även på att inviga mitt coola, nya linne. Jag diggar det fett.

RESULTATET

Mitt hår och hur det blev efter färgning. Måste ju förbereda mig inför semestern och se till och bli lite fiiin! Det bästa av allt är att det kommer att bli sådär ännu ljusare efter att ha vart i solen några dagar... Åh, blondie.



ÄNNU MERA SIDE

Nu håller jag på att längta ihjäl mig efter semestern... Åh, spanar bara på bilder på Side och kör lite solarium så att jag inte ska vara fööör viiit när vi väl kommer fram!

A BOOK

Jag har hittat mig en bok om Turkiet! Nu bli det bara till och läsa och plugga på lite fakta, Woho!

BLUS

Give them to me! Jag vill verkligen ha... Båda färgerna är ju alldeles underbara. Åh, nu till sommarvärmen också... Lite brun sådär med en snygg bh under. Mums för och vara tjej ibland alltså.


BLONDIE

Då var det dags igen... Mitt hår växer så fort så man måste underhålla färgen. Ja, minst sagt... Men snygg och fräsch vill man ju vara så jag ska inte klaga.
Självklart så kör vi på blont som vanligt. I love it!


Någonstans mellan rödmarkerat område hoppas vi att färgen ska hamna!

HATT

Jag har köpt mig en hatt! En stor lila hatt! Woho


FÄRG

Mina nya armband. Jag älskar dem. Underbara.


GREEN

Bältestokiga jag har hittat samt invigt en ny grön favorit. Woho!


PLAGG

Dagens val på oanvänt plagg blev en beige topp. Jag känner redan nu att det kommer att bli en favorit!



RSS 2.0